Selektor objasnio zašto nema SMS na spisku reprezentacije! Promenio je i golmana za prvu utakmicu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

PODRŽAVATE LI?

Selektor objasnio zašto nema SMS na spisku reprezentacije! Promenio je i golmana za prvu utakmicu! (VIDEO)

Cela Srbija se pita zbog čega nikako da ga pozove, a ovoga puta on je imao spreman odgovor...

Objavljeno: 13:14h

Slavoljub Muslin je objavio spisak reprezentacije Srbije za kvalifikacione utakmice sa Moldavijom i Republikom Irskom.

MUTA SASUO TEŠKU ISTINU GROBARIMA U LICE: Partizan je Meka za mlade igrače, ali, gospodo, OVO MORATE DA ZABORAVITE! (VIDEO)

Ono što je glavna vest vezana za ovaj spisak je da opet nema Sergeja Milinković-Savića, kao i to da je u nacionalni tim vraćen Adem Ljajić. Selektor je objasnio zašto se odlučio na takav potez.

foto: Filip Plavčić

- Uvek polazim od toga da sam pozvao u ovom momentu najbolje za ove protivnike. Vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena, dobrodošao je svako ko može da pomogne. Možda se desi da ga pozovem na neko sledeće okupljanje, kada sa svojim stručnim štabom budem odlučio da je vreme za njega.

Što se tiče Adema Ljajića, selektor ga vidi na mestu centarfora.

- Ljajić može da se uklopi u sistem. Nadam se da će nam doneti to što očekujemo od njega. Vidim ga na mestu iza centarfora. Forma mu je odlična, dobro smo ga ispratili - rekao je Muslin.

A, rekao je i da na utakmici sa Moldavijom neće braniti Vladimir Stojković, već Predrag Rajković, pošto prvi golman Orlova ima parne žute kartone.

U reprezentaciji ponovo nema igrača iz srpskog prvenstva. Muslin je rekao da neće da ih zove samo da bi nekome "pravio zadovoljstvo" i ocenio da u Super ligi trenutno nema fudbalera koji mogu da pojačaju nacionalni tim, ali da će ih "možda biti".

Za razliku od ranijih okupljanja na spisku nema Aleksandra Kataija i Zorana Tošića.

foto: Filip Plavčić

- Tošić nema klub i zato ga nema na spisku. A za Kataija, kao što sam već rekao mi u stručnom štabu gledamo igrače koji će da nam pomognu za ova dva meča. On nije igrao mnogo u klubu u poslednje vreme. Svakako to ne znači, kao što sam rekao, da ih neće biti na nekom narednom spisku.

Reprezentacija Srbije će Moldaviju dočekati najverovatnije na terenu Partizana, zbog promene podloge na stadionu "Rajko Mitić", ali se još čeka odgovor iz UEFA.

(U. Marjanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.