Ni 24 časa nije prošlo, a Ronaldu je već izrečena kazna zbog guranja sudije! I treba da časti pićem disciplince! (VIDEO)
Foto: Reuters

brza reakcija

Ni 24 časa nije prošlo, a Ronaldu je već izrečena kazna zbog guranja sudije! I treba da časti pićem disciplince! (VIDEO)

Portugalac je dobro i prošao, kako je mogao da bude kažnjen

Objavljeno:

Španska fudbalska federacija je bila brza kada je reč o izricanju kazne Kristijanu Ronaldu zbog nedopustivog ekscesa koji je napravio na prvom meču Superkupa Španije između Barselone i Reala.

NOVA REVOLUCIJA U FUDBALU! A, dogodila se pred početak El Klasika u nedelju uveče! (VIDEO)

Može se reći da je najbolji fudbaler planete još i dobro prošao jer nije kažnjen najstrožom kaznom predviđenom za prekršaj koji je napravio, a to je odgurivanje sudije nakon što je dobio crveni karton.

Šta se to, dođavola, desilo sa El klasikom?! Ni kapitenu Barse nije jasno, Ronaldo slavi, a navijači mu aplaudiraju?!

Portugalac je suspendovan na pet mečeva u svim takmičenjima u Španiji, što i nije mnogo s obzirom na to da je za ovakav ispad maksimalna predviđena kazna bila 12 utakmica zabrane igranja.

- Prvenstveno, igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo kažnjen je jednom utakmicom zbog dva žuta kartona – prvi zbog skidanja dresa prilikom proslave gola, a drugi zbog simuliranja prekršaja. Klub je kažnjen novčano 350 evra, a sam fudbaler 850. Zbog drugog prekršaja, a to je kršenje člana 96 pravila o disciplini, dobio je suspenziju od četiri utakmice, klub je kažnjen 1.400 evra, a sam igrač 3.005 - saopšteno je iz Fudbalskog saveza Španije.

foto: Reuters

To znači da Ronaldo neće igrati u revanšu na "Santjago Bernabeu" za tri dana, kao ni u prva 4 kola Primere u kojima "kraljevski klub" igra protiv La Korunje, Valensije, Levantea i Real Sosijedada.

BONUS VIDEO: Mihajlo Andrić izazvan 1 na 1 na prvom treningu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.