BOAĆI NOSTRADAMUS! Zvezdin napadač nije samo rasan strelac, on proriče i sudbinu! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas/Wikipedia

PRELUDA PRIČA

BOAĆI NOSTRADAMUS! Zvezdin napadač nije samo rasan strelac, on proriče i sudbinu! (VIDEO)

- Kada gledate sa strane siguran sam da sve deluje mnogo lako, ali nije danas bilo tako na terenu. Ekipa Bačke je se dosta branila, trudila se da što više zadrži loptu u svojim nogama - istakao je štoper Crvene zvezde posle pobede nad Bačkom

Objavljeno:

Pobeda od 3:1 nad ekipom Bačke donela je prvenac u crveno-belom dresu Zvezdinom štoperu Abrahamu Frimpongu. On se u 54. minutu, na asistenciju Pešića, odlično snašao u petercu Bačke i poslao loptu iza leđa golmana Jevrića.

- Veoma sam srećan zbog današnje utakmice jer je prošlo dosta vremena od kada sam se našao u startoj postavi. Pobedili smo, postigao sam gol i mislim da je ovo jedan od mojih najsrećnijih dana od kada sam u Crvenoj zvezdi. Pre utakmice Boaći mi je prišao i rekao mi je da ću dati gol. U tom trenutku mi je delovalo neverovatno da se to ostvari, ali vrlo brzo sam se prijatno iznenadio. Ne znam kako Ričmnond to radi, ali on uvek govori neke neverovatne stvari koje se vrlo brzo ostvare – rekao je Frimpong.

OČAJ! Srbija bez još jednog igrača na Eurobasketu!

Crvena zvezda zabeližila je petu pobedu u domaćem šampionatu i učvrstila se na prvom mestu na tabeli. - Kada gledate sa strane siguran sam da sve deluje mnogo lako, ali nije danas bilo tako na terenu. Ekipa Bačke je se dosta branila, trudila se da što više zadrži loptu u svojim nogama. Tako je sa svakim timom koji igra protiv nas, uvek daju 110 posto mogućnosti kako bi nas pobedili, ali uglavnom to nije dovoljno.

Zvezdin štoper ističe da veruje da njegovu ekipu tek očekuju sjajni rezultati. - Samopouzdanje je na vrlo visokom nivou kod svih igrača u ekipi, svi smo silno motivisani i imamo ogromnu želju da ostvarujemo dobre rezultate. Za sada sve ide odlično, trujumfujemo iz meča u meč i verujem da ćemo u istom maniru nastaviti do kraja šampionata. Osećam da ništa ne može da nas zaustavi. U današnjem meču Crvena zvezda nastupala je u nešto izmenjenom sastavu.

MAŽIĆ JE BANDIT! Tražićemo da nam nikad više ne sudi! Ako nam opet bude delegiran, igraćemo s pionirima!

- Ceo tim je izmenjen, imamo dosta igrača i zato moramo u svakom trenutku svi da budemo potpuno spremni. Prvi put sam danas igrao u paru sa Babićem i mislim da smo se lepo snašli. Uopšte mi te promene ne predstavljaju problem, svi zajedno treniramo i uigravamo se i u svakom trenutku mogu da igram sa bilo kim, odlično se razumemo međusobno. Nešto više od 12 000 gledalaca danas je pružalo podršku izabranicima Vladana Milojevića na meču protiv Bačke. - Navijači su danas došli u velikom broju i izuzetno sam srećan što na put krećemo puni pozitivne energije. Kada vidite da toliko ljudi veruje u vas imate dodatan motiv da se kući vratite sa pobedom. Zahvalio bih se našim navijačima što nas podržavaju u svakom trenutku i nadam se da će zauvek biti – poručio je Frimpong.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.