VEĆ POČINJE DA SE ISPLAĆUJE! Nejmar strelac na debiju za PSŽ! (VIDEO)
Foto: EPA/Christopher Petit

BRAVO

VEĆ POČINJE DA SE ISPLAĆUJE! Nejmar strelac na debiju za PSŽ! (VIDEO)

Navijači Barselone sada i zvanično mogu da počnu da plaču...

Objavljeno:

Na debiju Nejmara, najskupljeg igrača svih vremena koji je ovog leta stigao u PSŽ, ekipa iz prestonice je uspela da slavi protiv Gengana sa 0:3 (0:0).

Kao što smo i očekivali, PSŽ je imao tokom velikog dela meča loptu u svom posedu, ali nisu uspeli da stignu do gola u prvom poluvremenu. Ipak, u nastavku je probio led fudbaler Gengana na neverovatan način. Tekao je napad PSŽ-a, izgubili su loptu, ona je došla do Ikokoa u kaznenom prostoru koji je hteo da vrati golmanu, ali je to učinio toliko nespretno da je poslao loptu u svou mrežu. Desilo se to u 52. minutu, a samo deset minuta kasnije, novi gol u mreži domaćina. Nejmar je povukao kontru, Kavani je dobio loptu od njega i u svom stilu lagano rešio situaciju 1 na 1.

Imao je prethodno Nejmar šansu da postigne gol, kasnije je i Di Marija mogao da povisi rezultat u korist gostiju, ali je ostalo 0:2, sve do 83. minuta. Tada je Nejmar uspeo da se upiše u strelce u novom klubu, učinio je to nakon sjajnog prodora Kavanija i asistencije Urugvajca i na taj način postavio konačan rezultat.

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.