Bojan Ostojić je junak pobede Partizana, ali Miroslav Đukić je hvalio nekoga sasvim drugog! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

OBA TRENERA SAGLASNA

Bojan Ostojić je junak pobede Partizana, ali Miroslav Đukić je hvalio nekoga sasvim drugog! (FOTO)

Ovaj momak je apsolutno zaslužio sve reči hvale koje su izrečene na njegov račun...

Objavljeno:

Bojan Ostojić je junak, ali čestitke sa svih strana posle derbija petog kola Superlige Srbije prima Emil Rockov. Apsolutno ih je zaslužio golman Vojvodine, pošto je Partizanu branio sve. Skoro sve, jer u 89. minutu nije imao šanse protiv snažnog udarca glavom iskusnog štopera. Pretgodno, krotio je pokušaje Tavambe i Sume i skrenuo pažnju sturke.

- Srećan sam što smo derbi rešili u našu korist. Imali smo nekoliko dobrih prilika, njihov golman je bio odličan, ali na kraju smo zasluženo pobedili. Veoma teška utakmica, protiv teškog protivnika. Vojvodina je tvrda i agresivna ekipa. Ovde se niko nije naigraom niti je lako došao do pobede - rekao je Đukić.

foto: Saša Pavlić Koky

Crno-beli su se izvukli u derbiju, ali partija Emola Rockova ostaje Vojvodini kao potukaz da ima više nego talentovanog golmana.

- Partizan je imao inicijativu, naš golman je izvanredno reagovao u dve, tri situacije. U drugom poluvremenu smo bili bolji, uspostavili smo ravnotežu, bili opasniji u nekim trenucima. Partizan je bio opasan iz prekida i to je na kraju uspeo da pretvori u pobedu. Moramo da zaboravimo ovaj poraz i da se okrenemo narednim mečevima - istakao je trener Vojvodine Nenad Vanić.

BONUS VIDEO: Konferencija povodom osvajanja bronzane medalje odbojkašica na Gran priju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.