NOVA OZBILJNA PONUDA ZA BOAĆIJA: Napadač pod jednim uslovom ostaje sigurno u Zvezdi, a u svim ostalim okolnostima je neizvesno!
Foto: EPA/Domenic Aquilina

delije, sada hvata panika

NOVA OZBILJNA PONUDA ZA BOAĆIJA: Napadač pod jednim uslovom ostaje sigurno u Zvezdi, a u svim ostalim okolnostima je neizvesno!

Navijači se sigurno pitaju da li će njihov miljenik ostati i posle 31. avgusta na Marakani

Objavljeno:

Ričmond Boaći je nastavio u novoj sezoni, tamo gde je stao u prošloj.

Internacionalac iz Gane je preporodio svoju karijeru u Crvenoj zvezdi i ne prestaje da rešeta mreže od kada je prošle zime stigao na Marakanu.

Njegova statistika govori sama za sebe 28 mečeva - 25 golova u crveno-belom dresu.

foto: Fonet

Zato i ne čudi veliki broj zainteresovanih, ozbiljnih i finansijski jakih klubova za njega, još od kada se završila prošla sezona.

Odlični napadač je letos potpisao dugotrajni ugovor sa crveno-belima, ali to ipak nije garancija da će ostati u Srbiji do kraja letnjeg prelaznog roka, i to je ono što najviše brine navijače.

foto: Beta

O interesovanju Hofenhajma i Lokomotive iz Moskve se već zna, a sada se u trku uključio i povratnik u bundesligaško društvo Hanover, prenosi "Sportski žurnal", a prema njihovim informacijama ponuda je takva da će je u Ljutice Bogdana teško odbiti.

Ipak, pita se tu i sam Boaći, a njegov menadžer Ivica Pavlović, kaže da je tu situacijua prilično jasna.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Jedino što o zainteresovanim klubovima za Boaćija mogu da kažem je da ih je iz dana u dan sve više, što je i logično jer postiže golove u seriji. Ričmond je srećan u Crvenoj zvezdi, trudi se maksimalno da realizuje klupske ambicije i fokusiran je na mečeve sa Krasnodarom. U slučaju da se ostvari plasman u grupnu fazu Lige Evrope, sigurno je da će da ostane na Marakani i igra to takmičenje. U suprotnom će se razmotriti određene varijante, ali za sada je sve neizvesno. Najbitnije je da igra kako se očekuje - rekao je Pavlović.

foto: Beta

E sada, ako Zvezda ne prođe u grupnu fazu, a ponude nastavljaju da stižu, sigurno ga neće pustiti bez ozbiljnog novca koji će dobiti za obeštećenje, pa čak i većeg od onog koje su dobili za Marka Grujića.

U slučaju da se to dogodi rukovodstvo sa Marakane će sigurno angažovati još jednog napadača, ali prvo da se završe mečevi protiv Krasnodara, jer će tada sve biti mnogo jasnije.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.