SAPUNICA - GOTOVA! Vazura razjasnio sve oko Leonarda, čini se da je ovako najbolje! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

kraj priče!

SAPUNICA - GOTOVA! Vazura razjasnio sve oko Leonarda, čini se da je ovako najbolje! (FOTO) (VIDEO)

Informacija koja će zanimati sve navijače Partizana

Objavljeno:

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura oglasio se povodom tvrdnji da će se Brazilac Leonardo vratiti u Partizan nezadovoljan platom u Al Ahliju.

ESPRESO ANALIZA: Sagledali smo novi Kljajićev kiks iz 4 ugla! Šta je problem, šta uraditi i kako sačuvati mladog golmana! (FOTO) (VIDEO)

- Što se tice Partizana, mi smo sa Al Ahlijem završili čitav posao, potpisali ugovor, naplatili se i tu je stavljena tačka. Nemamo informaciju da je igrač nezadovoljan, da se vraća ili bilo šta slično. On nikoga od nas nije pozvao, ni sa kim nije kontaktirao. Danas ćemo Al Ahliju poslati licencu da bi Leonardo već sutra mogao da igra za njih. Ovom prilikom se zahvajljujemo klubu na super korektnoj saradnji - rekao je za Informer generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

foto: Dragan Kadić

Da li je Vazura ovom izjavom stavio tačku na sapunicu oko Leonarda ostaje da se vidi u danima koji su pred nama, možda je za sve najbolje da se stvari završe na baš ovakav način.

Partizan i Al Ahli su se dogovorili da obeštećenje za Leonarda bude četiri miliona evra, dok će igrač godišnje zarađivati čak 2,2 miliona evra u Arabiji.

BONUS VIDEO: Mihajlo Andrić izazvan 1 na 1 na prvom treningu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.