KAKAV MEČ KRASNODARA: Primili gol u 90. i pobedili u 92. minutu! A odmah posle prodali jednog od najskupljih igrača! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Мир Футбола - Обзоры матчей

a platili ga bili mnogo

KAKAV MEČ KRASNODARA: Primili gol u 90. i pobedili u 92. minutu! A odmah posle prodali jednog od najskupljih igrača! (VIDEO)

Protivnik Crvene zvezde je osvojio tri nova boda u Rusiji i sada je treći na tabeli

Objavljeno:

Baš kao što je Crvena zvezda igrala svoj meč u Superligi Srbije, tako je i njen rival u plej-ofu za Ligu Evrope, Krasnodar, odigrao meč u Premijer ligi Rusije i slavio 3:2.

Potpuno ludački meč je viđen u Groznom, gde je domaći Ahmat dočekao ekipu sa obale Kubana, a gosti su trijumfovali golom u poslednjem minutu utakmice.

No krenimo redom, iako su doživeli značajan udarac povredom Gazinskog koji je morao da izađe, igrači Krasnodara su prvi zatresli mrežu preko Martinovića u 53. minutu.

Poravnao je Silva Lima, da bi prednost Krasnodaru ponovo vratio Kleson posle kornera tri minuta kasnije.

I onda šokantna završnica u kojoj najpre Švec u 90. minutu donosi novo izjednačenje, ali ogromnu radost i tri boda u drugom minutu sudijske nadoknade protivniku Zvezde doneo je Ignjatijev.

Interesantno je da je posle meča Krasnodar objavio da je prodao jednog od najboljih igrača Espanjolu.

Štoper Naldo se takoreći vratio u Španiju, a potpisao je ugovor na 3 sezone i već u petak će se priključiti novim saigračima. On je prošle godine stigao iz Sportinga iz lisabona za 4.500.000 evra.

BONUS VIDEO: Časovi ljubavi Delija i čeških navijača - Kosovo je Srbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.