HRVATI ZVALI ĐUKIĆA U POMOĆ: Trener Partizana savetuje Rijeku kako da izbaci Olimpijakos!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

svaka pomoć dobrodošla

HRVATI ZVALI ĐUKIĆA U POMOĆ: Trener Partizana savetuje Rijeku kako da izbaci Olimpijakos!

U Hrvatskoj veruju da će njihovom šampionu poći za rukom ono što nije pošlo prvaku Srbije

Objavljeno:

Partizan je ispao od Olimpijakosa u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, iako je utisak posle dva meča klubova bio da su crno-beli bili bolji.

Sada je naredni protivnik, kao poslednja prepreka Grcima do grupne faze, Rijeka, a u komšiluku veruju i nadaju se da će njihov prvak biti uspešniji od srpskog i eliminisati Pirejce.

UEFA zabranila Delije u Hrvatskoj!

Zato su tamošnji novinari odlučili da pozovu i aktuelnog trenera crno-belih Miroslava Đukića, kako bi svojim savetima i viđenjima slabosti grčkog šampiona pomogao izabranicima Matjaža Keka da ih eliminišu.

foto: EPA/Ronald Bonestroo

- Rijeka mora da odigra hrabro i mudro u Pireju, da postigne gol, a onda su sve opcije otvorene. Najveća snaga Olimpijakosa je ekipa. Igraju timski, čvrsto, agresivno, brzi su u tranziciji po bokovima - rekao je Đukić za "Novi list".

On je poželeo da Rijeci sreću i poručio da uče na greškama Partizana, baš kao što su i njegovi igrali učili na svojim greškama koje su napravili tada.

foto: Beta/Branislav Božić

- Učimo na svojim greškama. To je najskuplja škola, ali dobra. Greške su proizvod faze uigravanja i neigranja evropskih utakmica. Da biste preživeli u Evropi, morate imati čvrstinu u odbrani, ne možete primiti pet golova za 180 minuta i očekivati prolaz. Rijeci se to sigurno neće dogoditi, pomoćiće joj naše iskustvo. Ali za prosutim mlekom ne treba plakati, idemo dalje. Rijeci želim da ostvari svoje snove, ima kvalitet i pamet. To je često veće bogatstvo od novca.

BONUS VIDEO: Mihajlo Andrić izazvan 1 na 1 na prvom treningu Partizana

(Espreso.co.rs / Izvor: Novilist.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.