TREĆA SREĆA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

4. kolo superlige

TREĆA SREĆA! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog..

Objavljeno:

Treća sreća, reći će mnogi! Treći put zaredom Voždovac je vodio protiv Partizana na poluvremenu, prethodna dva je izgubio (u Kupu i u Ligi), ali ovoga puta NE.

Zmajevi su sa 3:1 (2:1) slavili u Humskoj, pred polupraznim tribinama po ovom vrelom letnjem danu, iako su čak i gubili već u sedmom minutu.

NEVEROVATNO! Novi kiks Filipa Kljajića! (VIDEO)

Tada je Uroš Đurđević dao gol iz penala, ali je samo minut kasnije Stuparević izjednačio na 1:1, da bi u 39. minutu Duronjić bio strelac za 2:1.

Konačnih 3:1 postavio je Aleksandar Ješić divnim pogotkom u 89. minutu iskoristivši neverovatnu smušenost odbrane crno-belih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Imali su crno-beli terensku inicijativu od poluvremena, ali ona je bila jalova, bez prave završnice. Tražili su i dva penala u završnici, ali sudija nije želeo ni da čuje za to.

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Ukoliko Crvena zvezda pobedi u meču 4. kola koji je očekuje, pobeći će crno-belima na tri boda prednosti još u ovoj ranoj fazi takmičenja u Superligi.

Voždovac je, inače, neporažen u ovom prvenstvu, pošto ima tri pobede i jedan remi, pa je uspeo i da prestigne Partizan na tabeli.

HLADAN TUŠ U HUMSKOJ: 2 gola za 1 minut! Ima i toga u Superligi, Partizan i Voždovac priredili spektakl! (VIDEO)

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog..

89. minut - Voždovac vodi sa 3:1! Tačku na i stavio je Aleksandar Ješić!

79. minut - Partizan je tražio penal jer je Mihajlov oborio Jankovića u kaznenom prostoru, ali sudiji se nije svirao jedanaesterac po drugi put na utakmici. Elemenata za njega je bilo, ali ne može se pričati o greški jer je intenzitet starta bio ne preterano velik.

75. minut - Veoma pametno igra Voždovac, nešto slično onome kako je igrao sa Crvenom zvezdom kada joj je prošle sezone "oteo" titulu na krovu tržnog centra. Inače, primećuje se već na nekoliko utakmica da Đukić ne voli mnogo da menja igrače, čak ni kada gubi. Setimo se samo meča sa Olimpijakosom u Beogradu, kada je čekao skoro do 80. minuta kako bi napravio izmenu.

60. minut - Da stvari po crno-bele budu još gore, Nebojša Kosović je doživeo povredu, čini se, levog kolena, pa je u naručju klupskog doktora napustio teren.

UŽAS! Ozbiljna povreda fudbalera Partizana, doktor morao da ga iznese sa terena! (FOTO)

46. minut - Počeo je drugi deo igre i odmah je Marko Janković imao priliku, ali je osujećen.

GOTOVO JE PRVO POLUVREME! Može se reći da Voždovac zasluženo ima prednost. Inače, na prethodna dva duela ovih ekipa Zmajevi su takođe vodili na poluvremenu, ali su na kraju pretrpeli poraz. U Kupu, pa u ligi pred praznim stadionom u Humskoj.

39. minut - Srećković je strelac za Voždovac!!! Šok na JNA... Voždovac vodi sa 2:1! Odmah potom, Grobari su priredili bakljadu, koja je smanjila vidljivost na terenu, pa će prvo poluvreme sigurno biti nadoknađeno za bar dva minuta.

30. minut - Nova dobra šansa za Voždovac. Umalo autogol Miletića, ali je njegov "šut" odbranio Filip Kljajić... U narednom napadu, polukontra Partizana, ali dobra reakcija odbrane Voždovca na centaršut Vulićevića po zemlji.

20. minut - Posle početnog ludila, utakmica se smirila, ali i dalje se mogu videti lepi napadi i potezi. I sa jedne i sa druge strane. Čak je Kljajić morao da pravi dve dobre intervencije kako bi spasavao svoj tim. I Stolica i Đukić vole ofanzivan fudbal.

8. minut - Šok u Humskoj! Ekspresno izjednačenje Voždovca. Strelac izjednačujućeg pogotka bio je Filip Stuparević.

7. minut - Idealan početak utakmice za crno-bele! Uroš Đurđević je strelac za 1:0 iz penala, posle šuta u donji desni ugao golmana Popovića, koji je pogodio stranu, dirao loptu, ali je udarac bio neodbranjiv. Jedanaesterac je dosuđen zbog starta nad Markom Jankovićem...

3. minut - Na travi je posle starta kapitena Miloša Pavlovića završio Uroš Đurđević, pa je čak i medicinska ekipa morala da uđe na travnjak kako bi ponajboljem fudbaleru Partizana ukazala pomoć. Na kraju, sve se dobro završilo, ali ništa od dobro izvedenog slobodnog udarca Marka Jankovića, koji je šutem po zemlji pogodio živi zid.

1. minut - Utakmica je počela!

19.21 - Evo i sastava obe ekipe:

foto: FK Partizan

BONUS VIDEO: Marko Pecarski za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.