U NJEGA DELIJE NAJVIŠE SUMNJAJU: Rikardinjo objasnio šta mu se dešava i zašto nije još pokazao zašto je doveden! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1/Nebojša Mandić

da li će opravdati uloženo?

U NJEGA DELIJE NAJVIŠE SUMNJAJU: Rikardinjo objasnio šta mu se dešava i zašto nije još pokazao zašto je doveden! (FOTO) (VIDEO)

Rikardinjo govorio i o periodu adaptacije, problemima koje ima, samopouzdanju i očekivanjima u nastavku sezone

Objavljeno:

Jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, Brazilac Rikardinjo govorio je za Sportski Žurnal o situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

PRAVIMO ŽURKU U JASENOVCU, POVEDI MAJKU I SESTRU! Dok su mladi srpski košarkaši osvajali zlato, na Jutjubu su ratovali Srbi, Hrvati, Albanci i Bošnjaci! (FOTO)

On se do sada nije predstavio navijačima na najbolji mogući način i pao je u drugi plan kod trenera Vladana Milojevića, a zatim ga je zadesila i povreda zbog koje nije bio u sastavu protiv Čukaričkog.

Brazilac smatra da je najveći problem kod njega adaptracija:

- Za mene je ovde sve novo: klub, jezik, tim... Kao što sam rekao kada sam stigao, za mene je najvažnije da Zvezda pobeđuje. To se i dešava, pa nema razloga da niko paniči. Voleo bih, naravno, da sam dao veći doprinos u dosadašnjem delu sezone, ali siguran sam da će golovi doći s vremenom - rekao je Rikardinjo za "Žurnal".

Rikardinjo na terenu izgleda kao da je izgubio samopouzdanje, a kaže da će se pravim radom sve vratiti na svoje mesto:

foto: Nebojša Mandić

- To je pitanje prilagođavanja, kad stignete na mesto gde ste novi, na kraju izgubite malo samopouzdanja. Imamo dobru grupu i odličnog trenera, to mi mnogo pomaže u svakodnevnom životu. Ovo su situacije koje se dešvaju u fudbalu, siguran sam da ću uskoro da vratim poverenje svih. Kad ozbiljno radiš, Bog te postavi na svoje mesto - mišljenje je Brazilca za kog se govorilo da ima i porodičnih problema ali on kaže da ne traži alibi za svoju igru:

- Bez obzira na bilo koji problem, uvek sam dužan kao profesionalac poštujem svoje obaveze. To i činim. Ne tražim nikakav alibi i hoću da zaigram na svom nivou u interesu Crvene zvezde.

NOVI PREOKRET OKO POVREDE JOVIČIĆA: Iz Zvezde stigle vesti koje ulivaju optimizam Delijama! (VIDEO)

Za kraj, Brazilac se dotakao i povrede koja ga je zadesila na treningu:

- Nije ozbiljnija povreda, vratiću se treninzima ove nedelje - zaključio je Rikardinjo.

foto: News1/Nebojša Mandić

Videćemo koliko će jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku biti od koristi treneru Vladanu Milojeviću u nastavku sezone.

Zamena za Jovičića je pravi Delija! Muči ga nesanica zbog povratka na Marakanu! (FOTO) (VIDEO)

Sledeću utakmicu Crvena zvezda igra u četvrtak 10. avgusta od 20 časova protiv Radnika u Surdulici.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 2

(Espreso.co.rs/ Sportski Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.