NAPADI POPUT GLADNIH PASA URODILI PLODOM: Barselona postigla dogovor od 120 miliona evra za Nejmarovu zamenu? (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

fenomenalno!

NAPADI POPUT GLADNIH PASA URODILI PLODOM: Barselona postigla dogovor od 120 miliona evra za Nejmarovu zamenu? (FOTO) (VIDEO)

Videćemo da li će uprava katalonskog giganta uspeti da sklopi ovaj sjajan posao

Objavljeno: 22:25h

Barselona je prodala Nejmara i tako popunila budžet za predstojeću sezonu.

UMRI, NEJMARE! Morbidna pesma navijača Barselone, se orila Nou Kampom! (FOTO) (VIDEO)

Kao zamena za fenomenalnog Brazilca navodi se nekoliko igrača, a poslednji u nizu je Felipe Kutinjo iz Liverpula.

Brazilski ogranak renomiranog sajta ESPN tvrdi da je dogovor sa čelnicima Liverpula pao i da će posao biti zaključen najkasnije do kraja sedmice! Na ime obeštećenja Barselona bi trebalo da uplati čak 90.000.000 evra, s tim da će svi bonusi, koji će biti uključeni u posao, konačnu sumu podići na vrtoglavih 120.000.000 evropskih novčanica.

foto: Reuters

Što se Kutinja tiče, njega čeka petogodišnji ugovor koji bi, prema još nepotvrđenim informacijama koje pristižu, trebalo da mu donese između 80.000.000 i 100.000.000 evra, odnosno između 16.000.000 i 20.000.000 evra godišnje.

Igrač koji nije odigrao ni minut za Zvezdu, odlučio da tuži crveno-bele! Sa Marakane su mu žestoko odgovorili! (FOTO) (VIDEO)

Jirgen Klop na sve načine pokušava da stopira ovaj transfer, ali Kutinjo je izrazio želju da pređe u Barselonu i veoma je izvesno da će se to i dogoditi.

foto: AP

U narednim danima ćemo videti konačan epilog ove priče.

BONUS VIDEO: Slavlje na tribini posle gola Milana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.