Zvezdan Terzić se u otvorenom pismu obratio navijačima! Njegove reči obradovaće svakog pravog navijača Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

pravi se moćna zvezda!

Zvezdan Terzić se u otvorenom pismu obratio navijačima! Njegove reči obradovaće svakog pravog navijača Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana imao je šta da kaže Delijama

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obratio se putem zvaničnog sajta navijačima otvorenim pismom.

ZLATNI ORLIĆI MIŠKOVIĆ I PECARSKI SINOVI SU KOŠARKAŠA ZVEZDE I PARTIZANA: Otkrivaju da li kreću stopama očeva! (VIDEO)

On je istakao da Delije mogu da budu ponosne na urađeno do sada i da se nada kako tim Vladana Milojevića ima snage da eliminiše Krasnodar.

foto: Beta

- Igre koje pružamo i rezultati koje postižemo ovog leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope vratili su ponos i poverenje u Zvezdinu budućnost. Odradili smo odličan prelazni rok, doveli dobre igrače, stvaramo moćan tim - rekao je Terzić i nastavio:

- Doveli smo u klub dva vrhunska stručnjaka, šefa stručnog štaba Vladana Milojevića i sportskog direktora Mitra Mrkelu. Polako sklapamo kockice u mozaik sa kojim će svaki zvezdaš biti ponosan. Potrebno nam je vreme. Učinićemo sve da pobedimo i ruski Krasnodar, našeg poslednjeg rivala na putu ka grupnoj fazi evropskih takmičenja i posle 10 godina obezbedimo našoj Zvezdi mesto među najboljima - istakao je Terzić.

Dotakao se prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana i finansija Crvene zvezde.

IGRAČ KOJI OBOŽAVA DA IGRA ZA ZVEZDINE DŽELATE: Sada je za 7 miliona iz jednog prešao u drugog! (FOTO) (VIDEO)

- Međutim, osećam da zvezdaška javnost nije svesna gde je Crvena zvezda bila pre samo tri godine i koliki je posao u proteklom periodu odrađen na putu potpunog oporavka kluba. FK Crvena zvezda je jos u fazi restrukturiranja, vraćanja nasleđenih dugova, i fazi finansijske stabilizacije. Opet ponavljam, pre tri godine klub je bio devastiran i razvaljen, pred bankrotom. Niko tada nije verovao da će samo tri godine kasnije naš klub izgledati ovako. Danas imamo zdravu Crvenu zvezdu, koja posluje finansijski pozitivno, tržišno se ponaša i koju vode profesionalci koji znaju svoj posao. Dug smo zasad spustili sa 53 na 33.500.000 evra, uskoro ćemo realizacijom naših sporazuma sa bankama svesti realan dug na 26.000.00 evra. Tim trendom ćemo nastaviti i u budućnosti. U naredne dve-tri godine Crvena zvezda će biti na pozitivnoj nuli i tada se možemo okrenuti ostvarivanju isključivo sportskih ciljeva. Zato molimo zvezdašku javnost da tokom ove faze stabilizacije bude strpljiva u zahtevima za visokim sportskim rezultatima, mada i sada imamo jasan cilj - vraćanje šampionske titule na naš stadion i plasman u evropsko takmičenje. Napravićemo mi Crvenu zvezdu ponovo velikom, a njenim rezultatima će se ponositi svaki pravi zvezdaš. Samo nam je potrebno vreme - napisao je Zvezdan Terzić.

IPAK NIJE ITALIJA: Supertalentovani fudbaler Crvene zvezde promenio klub! (FOTO) (VIDEO)

On je istakao i da će klub investirati u omladinsku školu i rekonstrukciju zapadne tribine, a njegovo kompletno obraćanje zvezdašima možete da pročitate na sajtu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Dolazak odbojkašica Srbije u Beograd posle bronze na Gran priju

(Espreso.co.rs/ Crvenazvezdafk.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.