DRINČIĆ ZVAO JOVIČIĆA: Rekao mi je da ga nisam ja povredio! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ PolSport Radio

neočekivani rasplet

DRINČIĆ ZVAO JOVIČIĆA: Rekao mi je da ga nisam ja povredio! (VIDEO)

Fudbaler Čukaričkog koji se našao na udaru zvezdaša izneo je šta se desilo posle meča

Objavljeno:

Povreda Branka Jovičića posle klizećeg starta Nikole Drinčića u duelu Crvene zvezde i Čukaričkog i dalje je jedna od glavnih tema srpskog fudbala.

Iskusni fudbaler "brđana" se nakon što je ustanovljeno da je vezista crveno-belih doživeo prelom i da neće igrati sve do 2018. godine, našao se na udaru navijača kluba sa Marakane koji su putem društvenih mreža išli čak toliko daleko da su mu pretili i smrću.

JEZIVO: Bivšem fudbaleru Partizana će trebati lično obezbeđenje posle ovih pretnji Delija! (FOTO) (VIDEO)

Dva dana posle tog događaja, Drinčić, koji je svojevremeno igrao za Partizan, odlučio je da se oglasi i rekao da mu je Jovičić rekao da ga nije on povredio.

foto: Saša Pavlić Koky

- Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sam. To je sve žar borbe i želja za pobedom. Posle utakmice kada sam čuo da je Jovičić povređen nazvao sam ga da mu se izvinim jer nije bilo namere, već u žaru borbe.. On mi je rekao da ga nisam ja povredio već se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub, za koji igram, za sebe i drugove uvek ću dati i više od maksimuma jer tako igram - kazao je Drinčić.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKI POEN: Pogledajte kako je Olga Danilović osvojila turnir na Vimbldonu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.