PARTIZANOVA SVETLA BUDUĆNOST: Crno-beli klinci posle 12 godina osvetili seniore! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

TRIJUMF

PARTIZANOVA SVETLA BUDUĆNOST: Crno-beli klinci posle 12 godina osvetili seniore! (FOTO)

Svetozar Marković je osvojio trofej za najboljeg strelca turnira sa dva pogotka

Objavljeno:

Omladinska ekipa Partizana, predvođena trenerom Žarkom Lazetićem, trijumfalno se vratila iz Budimpešte, gde je osvojila veoma jak turnir ''Honved kup''

Igrao finale Lige šampiona, u Španiji zaboravio da je kupio auto, žena mu je bomba, a sada potpisao za sedmoligaša! (FOTO) (VIDEO)

Učestvovalo je ukupno šest ekipa, podeljenih u dve grupe. Partizan je bio u grupi sa Akademijom Puškaš i danskim Alborgom, dok su se u drugoj grupi takmičili mađarski Honved, Makabi Petah Tikva iz Izraela i engleski VBA.

foto: Print Screen Youtube

Crno-beli su u prvom kolu igrali nerešeno sa Akademijom Puškaš, zatim su pobedili ekipu Alborga rezultatom 5:1 i otišli u finale.

A tamo, Makabi Petah Tikva, klub koji je 2005. godine izbacio Partizan iz plej-ofa za grupnu fazu tadašnjeg Kupa UEFA. Taj poraz će zauvek ostati u sećanju svih navijača Partizana!

Ipak, ovoga puta Partizanove nove nade ostavile su bolji utisak, uz trijumf rezultatom 2:0, golovima Markovića u 34. i Kokira u 53. minutu meča.

JUČE REČENO, DANAS VEĆ ZAVRŠENO: Stigla zamena za Jovičića, potpisuje u četvrtak, plata 15.000 evra mesečno!

Tom pobedom Partizan je osvojio Honved Kup, a Svetozar Marković je osvojio trofej za najboljeg strelca turnira sa dva pogotka, koliko su postigli i Kokir i Ilić, ali je Marković imao manju minutažu, zbog čega je dobio prednost u ovom izboru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.