Tavamba: Osećam da mogu da dođem na nivo o kom sam uvek sanjao! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

LAGAN MOMAK

Tavamba: Osećam da mogu da dođem na nivo o kom sam uvek sanjao! (FOTO) (VIDEO)

- Istina je da je raspored težak, ali me sve to motiviše da dam najbolje od sebe u ovom šampionatu - rekao je Kamerunac, junak utakmice sa Spartakom u Subotici

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je danas da ga motiviše težak raspored koji je pred crno-belima u narednom periodu i dodao da oseća da može da pruži još bolje partije.

Partizan je juče u Subotici pobedio Spartak sa 1:0 u trećem kolu Super lige Srbije, a već u sredu je na programu novo kolo domaćeg šampionata kada će izabranici Miroslava Đukića dočekati Voždovac.

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Tri glavna igrača evropskih prvaka sinovi su bivših košarkaša Partizana i Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

- Istina je da je raspored težak, ali me sve to motiviše da dam najbolje od sebe u ovom šampionatu. Osećam da mogu da pružim više ove sezone i da dođem na nivo o kom sam oduvek sanjao. Dobro sam počeo i radiću sve jače i bolje da bih napredovao iz utakmice u utakmicu - rekao je Tavamba za sajt kluba.

foto: Espreso.co.rs

Govoreći o meču protiv Spartaka, Tavamba je naveo da je vreme zaista bilo teško za igru i da je teren bio loš, ali da njemu to nije mnogo smetalo.

Tavamba, Tavamba, Tavamba... Kamerunac za nastavak Partizanovog niza, Spartak doživeo prvi poraz u sezoni! (VIDEO)

- Vreme je zaista bilo veoma teško, ali mi smo profesionalci i pripremljeni smo na različite klimatske uslove. Istina je da je teren bio daleko od dobrog, ali igrao sam i na gorim, tako da meni lično to i nije bio problem. Protivnički igrači su bili vrlo motivisani, što smo i očekivali. Partizan je tim koji u svakom kolu igra derbi i u kojem su svi posebno motivisani protiv nas, tako da nam sve to dođe normalno - rekao je on.

Jedini gol na jučerašnjem meču postigao je upravo Tavamba.

foto: fkpartizan.rs

- Ono što je meni najvažnije jeste da svako od mojih saigrača igra na visokom nivou i da smo svi fokusirani na naš cilj i dobru igru. Iz te dobre igre onda dolaze i golovi, ali samo zahvaljujući timskom radu. Tek smo počeli, ja mogu još bolje i trudiću se da tako i bude - kazao je.

U startnoj postavi je bilo nekoliko promena u odnosu na utakmicu protiv Olimpijakosa.

SVAKA ČAST! Džon Ruiz nije omiljena ličnost na Severu, ali posle ovoga, popularnost će mu vrtoglavo skočiti! (FOTO)

- Naš šef insistira na tome da smo svi tim, da svi moramo da igramo u sistemu i da u svakom trenutku moramo biti spremni na rotacije bez obzira o kojoj utakmici i poziciji je reč. I kao što vidite, to funkcioniše. On zahteva od nas da svaki igrač mora da da najbolje na treningu, a potom kada dobije šansu upravo to opravda na utakmici - rekao je Tavamba.

Utakmica između Partizana i Voždovca igra se u sredu od 20.00 na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO: Slavlje košarkaša u Slovačkoj

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.