REČI LEGENDE ČELSIJA KOJE MORAJU OZBILJNO DA SE SHVATE: Sve je ovo zbog Nemanje Matića! (FOTO)
Foto: Reuters

Kada frenki kaže...

REČI LEGENDE ČELSIJA KOJE MORAJU OZBILJNO DA SE SHVATE: Sve je ovo zbog Nemanje Matića! (FOTO)

Odsustvo Azara pokazuje da će Čelsi zavisiti previše od jednog igrača, ako se ne bude dodatno pojačao, upravo je njegova očajna sezone pre dve godine "sahranila" Murinjove nade

Objavljeno:

Mediji kao da su jedva dočekali relativno nebitan poraz u Komjuniti Šildu, Čelsi je izgubio na penale, pomalo bizarno, ali na stranu rezultat, ovaj meč je pokazao da šampionu mnogo nedostaje, čak i kada zaigraju pojačanja i vrati se najbolji igrač Eden Azar.

TRAGEDIJA! Poginuo šampion Srbije u motociklizmu! (FOTO) (VIDEO)

Konteov hladni pozdrav sa čelnicima kluba pokazuje da je veoma nezadovoljan, ovako je Murinjo izgubio utakmicu koja otvara sezonu pre dve godine, sve se zatim pretvorilo u košmar.

foto: Profimedia

Odsustvo Azara pokazuje da će Čelsi zavisiti previše od jednog igrača, ako se ne bude dodatno pojačao, upravo je njegova očajna sezone pre dve godine "sahranila" Murinjove nade.

JUŽNA AMERIKA NAM NIJE NI DO KOLENA! Ovo su najluđi srpski turniri u malom fudbalu! A, ja sam ih sve odigrao (FOTO) (VIDEO)

Inače kada je u pitanju Nemanja Matić koji je sada potez koji će se navoditi kao greška ako Čelsi ne bude pobeđivao oglasio se i legendarni Frank Lampard.

foto: AP

On je odluku nazvao čudnom. - Matić je bio veoma bitan, omogućavao je da krila leta, slobodu ofanzivnim igračima - kaže Lamps.

Ko golmanu dopusti da izvede penal - gubi... Arsenal uzeo prvi trofej u sezoni! (VIDEO)

- Mislim da Čelsi ima kvalitet, ali ne i dovoljno igrača, Konte mora da kupuje - dodao je najbolji strelac u istoriji kluba.

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.