Rusi propitivali Grofa Božovića o Zvezdi: Njegovi odgovori uneće nemir u tim Krasnodara, naročito onaj o Delijama!
Foto: Beta / Dragan Gojić

zna ko su najbolji

Rusi propitivali Grofa Božovića o Zvezdi: Njegovi odgovori uneće nemir u tim Krasnodara, naročito onaj o Delijama!

Stručnjak koji je dve godine boravio na Marakani istakao je najjače adute crveno-belih u dvomeču sa Rusima

Objavljeno:

Crvena zvezda je izvukla Krasnodar u plej-ofu za Ligu Evrope.

Očekivano, ruski mediji su povodom predstojećih mečeva odmah kontaktirali Miodraga Grofa Božovića, čoveka koji je dve godine bio na klupi Zvezde, a sada trenira Arsenal iz Tule.

- Naravno da i dalje pratim Zvezdu. Ona je veliki i važan deo mog života. Skoro da ekipu nisu promenili uopšte. Došlo je nekoliko igrača, ali je kostur ekipe ostao iz mog vremena. Zvezda je u suštini vrlo stabilan tim - rekao je Božović i osvrnuo se ko su najopasniji igrači.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Ima nekoliko igrača kojih bi u Krasnodaru trebalo da se plaše. Boaći je čini mi se najbolji strelac kvalifikacija do sada i on je najopasniji u celoj ekipi. Tu je i Kanga koga znate iz Rostova, kao i Mičel Donald koji je odličan igrač i igrao je ovde u Rusiji - rekao je bivši strateg crveno-belih.

On je istakao da bi voleo da ih ima u svom timu u Arsenalu, ali da oni imaju ugovore sa Zvezdom, a potom je usledilo pitanje o navijačima.

foto: Filip Plavčić

- Biće veoma teško igračima Krasnodara, jer to nisu samo najbolji navijači u Evropi, već na svetu. Atmosfera koju prave na stadionu se ne može opisati, a to ne kažem zato što sam i ja navijač Zvezde. Za njih se stvarno može reći da su 12. igrač. U Beogradu će biti pun stadion, biće paklen ambijent, tako da ruskoj ekipi neće biti lako. Navijači su verovatno i najveći adut Zvezde protiv Krasnodara.

Na kraju je rekao da su šanse pola-pola za prolaz u Ligu Evrope i da će svim srcem biti uz Zvezdu.

BONUS VIDEO: Slavlje na tribini posle gola Milana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.