Komedija! Kristijano Ronaldo se na sudu branio na ovaj način! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Andre Kosters

kakav kralj!

Komedija! Kristijano Ronaldo se na sudu branio na ovaj način! (FOTO) (VIDEO)

Portugalac je izneo svoju odbranu na neverovatan način

Objavljeno:

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo nalazi se pred španskim sudom zbog optužbi da je oštetio državu za 14,7 miliona evra neplaćanjem poreza.

EMOCIJE KLJUČAJU: Osećam se NIKAKO! Partizan je više od kluba! Bila bi mi čast da nastupim pred punim JNA! (FOTO) (VIDEO)

On je imao da kaže ovo u svoju odbranu:

- Ne znam ništa o porezu, kao i mnogim drugim stvarima van fudbala, kada sam završio samo šest razreda. Kako sam ja mogao da utajim porez kada ne znam ni šta je to - rekao je portugalski fudbaler a zatim dodao da se ne bi nalazio na optuženičkoj klupi da se ne zove Kristijano Ronaldo.

foto: Reuters

Sudija je imala spreman odgovor za Ronaldovu tvrdnju:

- Grešite. Mnogo je anonimnih ljudi bilo na vašem mestu. Vi ste pod istragom zbog kriminalne radnje zasnovane na dokazima - rekla je Monika Gomez Fereira koja će odluliti o daljoj sudbini Portugalca.

Sam priznao da je promašaj, nabo konja u glavu: Kompletan intervju Darka Miličića za ESPN! Nisu mogli da veruju šta im je ispričao! (FOTO) (VIDEO)

Videćemo kakva će presuda biti, Ronaldo je već izrazio želju da se vrati u Englesku jer, kako on kaže tamo mu se ove stvari nisu dešavale.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.