ZBOG OVOG ĆE CELA SRBIJA ZAMRZETI INTER: Čestitali hrvatskim braniteljima, a onda obrisali sramnu fotku! (FOTO)
Foto: EPA/WALLACE WOON

skandal!

ZBOG OVOG ĆE CELA SRBIJA ZAMRZETI INTER: Čestitali hrvatskim braniteljima, a onda obrisali sramnu fotku! (FOTO)

Neverovatan potez slavnog milanskog kluba

Objavljeno:

Fudbalski klub Inter uradio je nešto što ne priliči jednom velikom klubu.

EMOCIJE KLJUČAJU: Osećam se NIKAKO! Partizan je više od kluba! Bila bi mi čast da nastupim pred punim JNA! (FOTO) (VIDEO)

Naime, milanski plavo-crni su postavili, a potom i obrisali fotografiju u kojoj čestitaju Hrvatskoj takozvani "Dan pobede" sa svoje Fejsbuk stranice.

foto: Printscreen/Facebook/ F.C. Internazionale Milano

Na fotografiji koja je objavljena nalaze se Ivan Perišić i Marcelo Brozović uz čestitku na engleskom i hrvatskom jeziku.

"Hrvatskoj srećan Dan pobede" pisalo je na engleskom a, "Hvala svim braniteljima", na hrvatskom jeziku.

Sam priznao da je promašaj, nabo konja u glavu: Kompletan intervju Darka Miličića za ESPN! Nisu mogli da veruju šta im je ispričao! (FOTO) (VIDEO)

Posle objavljivanja ove fotografije usledila je rasprava između ljudi iz Srbije i Hrvatske koji su objavu videli, a nedugo zatim fotografija je obrisana. Inter je tom objavom dodao ulje na vatru koja još nije potpuno zagasila jer se operacija "Oluja" koja je prethodila 'Danu pobede' na srpskoj strani posmatra kao ratni zločin i etničko čišćenje, a na hrvatskoj kao borba za oslobođenje.

Čović poručio Delijama da ne žive u zabludi, a evo i zbog čega! Otkrio i ko će još pojačati tim, a pričao i o ambicijama i budžetu! (FOTO) (VIDEO)

Ovo nije potez koji ide uz renome jednog ovako velikog kluba za koji su u slavnoj istoriji nastupali i Dejan Stanković i Siniša Mihajlović.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.