Vojvodina zaledila Humsku: Partizan ponovo gubi i promašuje penale u domaćem prvenstvu! (FOTO) (VIDEO)

superliga 20. kolo

Vojvodina zaledila Humsku: Partizan ponovo gubi i promašuje penale u domaćem prvenstvu! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Vojvodine savladali su Partizan rezultatom 2:0*Nikola Ninković nije uspeo da iskoristi najstrožu kaznu
Objavljeno: 16:06h
Trijumfalni niz Partizana prekinula je Vojvodina. Novosađani su u okviru 20. kola Superlige Srbije gostovali u Humskoj i savladali crno-bele rezultatom 2:0 i tako im naneli novi poraz u domaćem šampionatu. Ovo je četvrta pobeda Vojvodine od kada je klub preuzeo Nenad Lalatović.
Božinov je protiv Vojvodine imao najveći promašaj u karijeri! (VIDEO) Strelci za gostujući tim bili su Lazar Rosić u 80. minutu, odnosno Aleksandar Stanistavljević u 89. minutu.
Domaća ekipa je tokom većeg dela meča bila bolja ekipa, ali nije bila dovoljno konkretna. Da stvar bude još gora, neposredno pre drugog gola, Nikola Ninković je promašio penal, a Vojvodina je meć završičla sa 10 igrača, jer je Sekulić dobio drugi žuti karton u 84. minutu. Jedna pesma Grobara bila je razlog za prekid utakmice Partizan - Vojvodina! (VIDEO) Crno-bele u četvrtak očekuje utakmica sezone protiv Augzburga.
Tokom prvog poluvremena nismo imali prilike da vidimo bog zna šta od fudbala. Jedino vredno pomena su dva prekida utakmice, a oba puta zbog navijača Partizana. Najpre su napravili bakljadu, od koje je nastala dimna zavesa na terenu, dok je sudija Bojan Nikolić drugi put prekinuo meč zbog pogrdnog skandiranja pristalica crno-belih. Komedija u Humskoj: Sudija oborio fudbalera Partizana! (VIDEO)
Nastavak igre nije se mnogo razlikovao u odnosu na prvih 45 minuta. Domaća ekipa je napadala i imala samo jednu šansu koju nije iskoristio Valeri Božinov. Za to je stigla kazna u 80. minutu kada je Lazar Rosić sjajno skočio posle centaršuta Aleksandra Stanisavljevića. Kljajićeva greška donela vođstvo Voši u Humskoj: Rosić je specijalista za Partizan i Zvezdu! Imao je Partizan šansu da se vrati u meč u 88. minutu, ali je Nikola Ninković promašio penal (opravdano sviran nakon prekršaja nad Sašom Ilićem). Usledila je kontra Vojvodine, koju je sjajno završio Aleksandar Stanisavljević.
FK Partizan 10.000 Bojan Nikolić
Rosić 80, Stanisavljević 88 Partizan: Vojvodina:
20. kolo Superlige: Petak 3:2 Subota: 1:0 3:1 0:2 Nedelja: 13.00 13.00 13.00 16.00
TOK UTAKMICE Kraj utakmice. 88. minut - GOOOOLLLLLLL!!! Nakon što je Nikola Ninković promašio jedanaesterac (posle prekršaja nad Sašom Ilićem), usledila je školska kontra Vojvodine koju je sjajno završio Stanisavljević
84. minut -
80. minut - GOOOOOLLLLLL!!! Vojvodina dolazi do prednosti preko mladog Rosića, koji je iskoristio grešku golmana Kljajića.
62. minut - Božinov je protiv Vojvodine imao najveći promašaj u karijeri! (VIDEO)
58. minut -
Komedija u Humskoj: Sudija oborio fudbalera Partizana! (VIDEO) 40. minut -
25. minut - Jedna pesma Grobara bila je razlog za prekid utakmice Partizan - Vojvodina! (VIDEO)
12. minut - Utakmica je trenutno prekinuta zbog bakljade na južnoj tribini stadiona u Humskoj.
5. minut -
Saša Pavlić Koky
14:00 - Utakmica je počela, pred oko 7000 gledalaca. 13:30

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.