Hrvatska fudbalska oluja hara Evropom! Zbog ove izjave Zdravko Mamić neće više biti dobrodošao u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

nije krio oduševljenje

Hrvatska fudbalska oluja hara Evropom! Zbog ove izjave Zdravko Mamić neće više biti dobrodošao u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Savetnik u fudbalskom klubu Dinamo Zagreb prezadovoljan učinkom hrvatskih klubova u kvalifikacijama za evropska takmičenja

Objavljeno: 16:33h

Hrvatski klubovi zabeležili su odlične rezultate u kvalifikacijama za evropska takmičenja, pa su tako u poslednju fazu kvalifikacija ušli Rijeka, Osijek, Hajduk iz Splita i Dinamo iz Zagreba.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Oduševljenje zbog toga nije mogao da sakrije Zdravko Mamić, koji se trenutno nalazi na poziciji savetnika u Dinamu iz Zagreba.

- Treći avgust 2017. godine biće upisan zlatnim slovima u istoriju hrvatskog fudbala. Četiri hrvatska kluba izborila su plej-of evropskih takmičenja i pokazala da hrvatski fudbal nije močvara nego hrvatska fudbalska oluja koja je poharala Evropu! Od srca čestitam GNK Dinamo Zagreb, NK Rijeka, NK Osijek i HNK Hajduk Split, a sada odoh u dugu norvešku noć da proslavim ovaj istorijski uspeh! Živela Hrvatska - napisao je Mamić na svom fejsbuk profilu.

Dinamo iz Zagreba je u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope bio bolji od norveškog Od Grenlanda, Rijeka je izbacila Salcburg, Hajduk je pobedom u Splitu izbacio Bronbi, dok je Osijek priredio senzaciju i u dve utakmice bio bolji od PSV Ajndhovena.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.