ZA DVA SATA ĆEMO ZNATI SVE: Đukić o Videotonu, kiksu Kljajića, odlasku Đurđevića, paklenoj vrućini!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

pred meč sa spartakom

ZA DVA SATA ĆEMO ZNATI SVE: Đukić o Videotonu, kiksu Kljajića, odlasku Đurđevića, paklenoj vrućini!

Trener crno-belih je najviše govorio o predstojećem protivniku u Superligi Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da utakmica protiv Spartaka dolazi u nezgodnom trenutku za njegovu ekipu, ali je istakao da je obaveza crno-belih da dominiraju u tom meču.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

- Utakmica protiv Spartaka dolazi u nezgodnom momentu, dolazi posle dobre partije u Atini, posle današnjeg žreba gde postoji opasnost da razmišljamo o evropskom protivniku, a da se ne usredsredimo na veoma dobru ekipu Spartaka. Ne smemo da napravimo tu grešku - rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Partizan i Spartak u taj meč ulaze posle dve pobede na početku domaćeg šampionata.

OLIMPIJAKOS IZBACIO PARTIZAN, A SAD BI DA MU UZME I IGRAČA: Trener Hasi insistira da ga dovedu, ali pita se Gejt 7! (VIDEO)

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Video sam obe njihove utakmice i zaista se radi o kvalitetnoj ekipi koja je agresivna, pritiska protivnika, igra napadački fudbal... Spartak je ozbiljan protivnik i ne smemo ga potceniti nikako. Moramo da igramo kao u Atini, moramo da radimo svih 90 minuta. Želimo da dominiramo i da vodimo utakmicu jer je to naša obaveza - rekao je Đukić.

Trener Partizana je najavio da će biti promena u timu u odnosu na prethodni meč.

- To je normalno posle velikog broja utakmica, mora doći do nekih promena, ali nećemo puno menjati jer je za nas to veoma bitna utakmica - rekao je Đukić.

foto: Fonet

Utakmica u nedelju će se igrati od 18.00, a Đukić je naveo da će uslovi za igru sigurno biti veoma teški.

- Blizu 40 stepeni, paklena vrućina, ali kako nama, tako i protivniku. Ne želim da tražim izgovore - rekao je on.

Golman Partizana Filip Kljajić je napravio grešku u meču protiv Olimpijakosa, pa je novinare zanimalo da li je Đukić razgovarao sa njim.

foto: Saša Pavlić Koky

- Nisam smatrao za potrebnim da pričam sa njim. On ima poverenje stručnog štaba i on to zna. Nismo pridavali važnost tome. Uradio je mnogo više dobrih stvari, odlično brani i nismo pridali važnost tom golu - rekao je Đukić.

Mediji su objavili da je Olimpijakos zainteresovan za napadača Partizana Uroša Đurđevića.

- Đurđević je u ovom momentu naš igrač i on samo misli na Partizan. U odličnoj je formi... Da li će ostati ili otići, to ne može nikad da se zna. Najbitnije je da je sada fokusiran na Partizan, da nastavi da daje golove i da radi za ekipu kao do sada - rekao je Đukić.

foto: Fonet

Redove crno-belih su u letnjem prelaznom roku napustili igrači koji su bili među nosiocima igre u prošloj sezoni, a Đukić je naveo da je to "neminovnost srpskog fudbala".

- Nisam od onih koji kukaju za pojačanjima... To je neka neminovnost srpskih klubova. Zato je i važno da se klubovi plasiraju u evropska takmičenja. Ako se to ne desi, onda su primorani da prodaju igrače kako bi preživeli sezonu. Zato ja insistiram na ekipi. Da imamo sistem i da u taj sistem ubacujemo igrače, da napravimo ekipu koja funkcioniše. Jednog dana, kad ode neko, mi ubacimo drugog igrača. Radim na tome da napravim sistem - rekao je Đukić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

U međuvremenu, nakon njegove konferencije Partizan je dobio protivnika u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u pitanju je Videoton, na čijoj klupi sedi Marko Nikolić, čovek koga je Đukić upravo ovog leta zamenio na mestu trenera Partizana.

- Videoton je ozbiljna ekipa. Dobar protivnik, ali mi smo Partizan i koga god da smo izvukli ne bi bilo lako, jer su Mađari kvalitetan tim. Za dva sata ćemo znati sve o njima - rekao je Đukić.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.