Otkriveno ko je Partizanova zamena za Leonarda: Brazilac koji je razbio Vošu i Steauu, preporuka stigla od Stanojevića! (VIDEO)
Foto: EPA/Sotiris Barbarousis

Uklapa se u profil

Otkriveno ko je Partizanova zamena za Leonarda: Brazilac koji je razbio Vošu i Steauu, preporuka stigla od Stanojevića! (VIDEO)

Reč je o momku koji nema mesta u svom timu zbog ograničenja broja stranaca van Evropske unije

Objavljeno: 09:00h

Partizan je našao zamenu za Leonarda koji je na putu za Saudijsku Arabiju.

Nakon što se u četvrtak pojavila vest da crno-beli imaju plan da zamene svog prošlosezonskog najboljeg igrača njegovim sunarodnikom, sada je na površinu i isplivalo ime.

Reč je o Žairu de Makedo da Silvi, fudbaleru PAOK-a, sa kojim je srpski šampion već u poodmaklim pregovorima.

Na ruku crno-belima ide i to što 25-godišnji Brazilac neće biti prijavljen za grčku ligu, zbog ograničenja broja stranaca van Evropske unije na 3, a Aleksandar Stanojević je već odabrao da to budu dvojica njegovih zemljaka i Angolac.

foto: Fonetepa

Upravo je bivši trener Partizana rekao sve najbolje o kvalitetima brazilskog fudbalera za koga je i dao dozvolu da promeni sredinu, a njegove reči su naišle na odobravanje u Humskoj.

Žaira su inače dobro zapamtili navijači Vojvodine kada im je u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2014. kada je u dresu Trenčina dao gol i asistirao u pobedi 4:0, a takođe se proslavio i protiv Steaue sa tri pogotka za pobedu u gostima 3:2, što je i nateralo čelnike Solunjana da ga 2015. godine dovedu na "Tumbu" za 400.000 evra.

Partizanov plan je da najpre dovede igrača na jednogodišnju pozajmicu, a potom ukoliko se dokaže da je pojačanje za Đukićev tim, da započnu pregovore oko otkupa ugovora.

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.