Kljajić ima NEVERICU od opravdanja za onaj gol u Pireju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Pa, dobro...

Kljajić ima NEVERICU od opravdanja za onaj gol u Pireju! (VIDEO)

Doduše, to nije nemoguće da se dogodi... A; još ukoliko šuter ume to da iskoristi...

Objavljeno: 13:38h

Golman Partizana Filip Kljajić zahvalio se saigračima na podršci posle kiksa koji je napravio protiv Olimpijakosa.

Kljajiću je u 22. minutu lopta prošla bukvalno kroz ruke prilikom šuta Mehdija Karsela-Gonzalesa što je donelo vođstvo Grcima 1:0.

- Bilo mi je mnogo krivo! Posebno što se desilo tako da mi je lopta upala u ravan sa reflektorom i u trenutku je nisam uopšte video. Mnogo mi je značila podrška saigrača na terenu baš tada, jer mi praktično živimo zajedno, prolazimo kroz razne situacije zajedno i na taj način pokazujemo da smo pravi tim. Ta zajednička podrška i bliskost nas je gurala kako u šampionatu tako i sada. Još jednom ponavljam – hvala saigračima koji su bili uz mene - rekao je Kljajić za zvanični sajt kluba.

Zašto OVAJ MOMAK greje klupu, a bolji je? Gde je ta zamena za Blekija? Ko je kriv i šta dalje? (FOTO) (VIDEO)

Partizan je na kraju igrao 2:2 pred 25.000 navijača na Karaiskakisu i na častan način se oprostio od kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Pokazali smo da možemo ravnopravno da se nosimo sa takvim klubovima kao što je Olimpijakos. Na našu žalost, a na njihovu sreću, rezultat iz Beograda nam nije išao na ruku, ali sada idemo dalje. Imamo gust raspored u šampionatu za koji moramo da se pripremimo dobro i napunimo i emotivno i fizički. Sutra nas očekuje žreb i koga god da izvučemo daćemo sve od sebe da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope, jer ova ekipa to zaslužuje - dodao je Kljajić.

MAJKO MOJA MILA... U Srbiji je upravo uvedeno NAJGLUPLJE košarkaško pravilo za koje smo čuli u celom životu! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.