U BEOGRADU JE BILA DŽUNGLA: Predsednik Olimpijakosa isprozivao Grobare, pa uputio molbu za Gejt 7! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

otrovna strelica

U BEOGRADU JE BILA DŽUNGLA: Predsednik Olimpijakosa isprozivao Grobare, pa uputio molbu za Gejt 7! (VIDEO)

Savas Teodoridis se prisetio šta se događalo njegovim igračima tokom susreta u Humskoj

Objavljeno:

Fudbaleri Olimpijakosa su preživeli pakao u Beogradu, ako je suditi prema rečima predsednika grčkog kluba Savasa Teodoridisa.

Navijači Partizana su se potrudili da što više otežaju i zagorčaju boravak u Humskoj igračima šampiona Grčke prošle nedelje zbog čega će crno-beli biti verovatno žestoko kažnjeni.

Gađali su Marka Marina topovskim udarom, potom ostale igrače flašama i drugim predmetima, a sve to je nateralo prvog čoveka tima iz Pireja da da izjavu daje u prestonici Srbije bilo "kao u džungli".

- Ne bismo da zvučimo kao snobovi, ali videli ste gde smo igrali – u džungli. Zasuli su naše igrače upaljačima, flašama, petardama... Svim i svačim, pokušavajući da naprave sebi svojstvenu atmosferu. A, bilo je tu i nekih sumnjivih osoba iz Grčke, ali ih ja neću imenovati jer nisu vredni pažnje. Nadam se da su uživali na izletu u Beogradu - rekao je Teodoridis.

foto: Reuters

Teodoridis je usled toga, ali i neprijateljskog odnosa između navijača Olimpijakosa i Partizana, odlučio da reaguje i pozove "Gejt 7" da se ne sveti igračima Partizana, jer će tako samo naškoditi svom klubu.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.