NESPREMNI NEMAJU ŠTA DA TRAŽE! Đukić o revanšu protiv Olimpijakosa, Leonardu, Sumi... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

đukić veruje

NESPREMNI NEMAJU ŠTA DA TRAŽE! Đukić o revanšu protiv Olimpijakosa, Leonardu, Sumi... (FOTO) (VIDEO)

Trener crno-belih izneo svoje mišljenje pred revanš u Pireju

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana u sredu će igrati revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Pireju protiv Olimpijakosa.

Trener crno-belih Miroslav Đukić rekao je da se njegova ekipa neće predati i pored velikog zaostatka iz prve utakmice.

- Ne idemo tamo sa belom zastavom, nego sa nadamo da nešto možemo da uradimo. Ne treba da počnemo od trećeg, nego od prvog gola. Prvo treba sebi da pokažemo da možemo da pobedimo velikog protivnika. Posle kad se otvori utakmica može svašta da bude - rekao je Đukić.

ZVEZDA UKRALA JOŠ JEDNO POJAČANJE PARTIZANU: Crno-belo dete potpisalo za crveno-bele! (FOTO)

Đukić zna da je Olimpijakos favorit, ali veruje u čuda, koja je i sam znao da napravi u svojoj karijeri.

- I pre prve utakmice Olimpijakos je bio favorit. Opterećenje je na njima. Ne idemo u Pirej na zabavu i sunčanje, nego da nešto pozitivno napravimo. Recept je prvo poluvreme iz prvog meča kada smo dominirali, pritiskali ih, kada smo bili u njihovom šesnaestercu. Ali to ne znači ništa, to su ekipe koja čekaju i najmanju grešku. Ne smemo da im dozvolimo da žive od naših grešaka - rekao je trener crno-belih i naveo da je Partizan kroz istoriju već pravio čuda kada su ga svi otpisali:

foto: EPA/Srđan Suki

- Partizan u istoriji ima sličnih čuda, nešto ćemo pripremiti igračima da vide kako su čuda moguća. Treba sanjati kako bi se čuda desila. Treba da imamo takav pristup. Da im stavimo do znanja da želimo da pobedimo. Videćemo sutra. Pred sobom imamo ozbiljnog rivala. Treba pokušati. Oni igraju pred svojom publikom. Ne smemo da idemo grlom u jagode, treba naći balans. Da budemo na njihovoj polovini, a da ne pravite greške. Igraćemo 11 protiv 11, iako će ambijent biti vruć - zaključio je Đukić.

Dotakao se strateg crno-belih i Brazilca Leonarda:

foto: Filip Plavčić

- Leonarda nema, on je povređen. Ima problem sa mišićem. Nespreman igrač nema šta da traži na ovakvom meču. Juče sam pričao sa njim. Nismo hteli ništa da rizikujemo. Ovde će nam biti potrebni samo spremni igrači - rekao je Đukić i dodao:

NOVI AMERIKANAC U PARTIZANU: Sve je dogovoreno, čeka se samo da potpiše ugovor!

- Ako ode Leonardo priprodna zamena je Suma. Međutim, Leonardo je naš igrač, očekujemo da se oporavi i da nam pomogne - zaključio je trener Partizana.

foto: Filip Plavčić

Olimpijakos je u Beogradu savladao Partizan rezultatom 3:1 i videćemo da li će mu ta prednost biti dovoljna da prođe dalje.

BONUS VIDEO: Slavlje na tribini posle gola Milana

(Espreso.co.rs/ Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.