ŠTA ĆE MI "STARI USISIVAČ": Trener brutalno isprozivao bivšeg fudbalera Jagodine koga su mu doveli na probu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

niko ga neće

ŠTA ĆE MI "STARI USISIVAČ": Trener brutalno isprozivao bivšeg fudbalera Jagodine koga su mu doveli na probu! (FOTO) (VIDEO)

Nekada jedan od najvećih talenata svetskog fudbala doživeo neprijatnost u Poljskoj

Objavljeno:

Fredi Adu važio je za jednog od najvećih talenata fudbala, ali njegova karijera ipak nije išla onako kako se on nadao.

Mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, a on nije mogao da pronađe sebe ni u jednom klubu za koji je nastupao, pa je u svojoj karijeri promenio čak 13 klubova, a neki od njih su Benfika, Monako, ali i Jagodina.

Oni su Srbi, ali ne vole Zvezdu i Partizan, već Milan! A, mi smo bili sa njima na gostovanju u Rumuniji! (FOTO) (VIDEO)

On i dalje ne može da nađe odgovarajući klub pa je tako doživeo neprijatnost kada je trebao da dođe na probu u poljsku ekipu Sandeća.

NOVI AMERIKANAC U PARTIZANU: Sve je dogovoreno, čeka se samo da potpiše ugovor!

Trener poljskog prvoligaša nije želeo da pruži šansu Amerikancu već se prilično iznervirao kada je čuo ko dolazi na probu.

- Čuo sam da ga je neko pokupio na aerodromu. To nije moja ideja, pa hajde da se suočimo sa tim. Onaj koji je želeo Adua nije se konsultovao sa mnom. Ja ga neću testirati, ako neko to želi, neka uradi. Klub je ispao smešan. Umesto da gradimo klub na normalan način, mi tražimo polovne i stare usisivače - rekao je Radoslav Mrožkovski trener Sandeće.

BONUS VIDEO: Slavlje na tribini posle gola Milana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.