NISU BLISTALI CRNO-BELI: Partizanova pobeda protiv Javora će se pamtiti samo po debitantskom golu Sume! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Superliga Srbije 2. kolo

NISU BLISTALI CRNO-BELI: Partizanova pobeda protiv Javora će se pamtiti samo po debitantskom golu Sume! (FOTO) (VIDEO)

Tekstualni prenos utakmice ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs

Objavljeno: 21:14h

Partizan je uspeo da se oporavi posle poraza od Olimpijakos pobedom nad Javorom u Superligi Srbije 2:1.

Piše se pobeda i pišu se tri boda, sve ostalo baš i nije bilo ni za pohvalu, ali ni za zadovoljstvo navijača Partizana, niti trenera Đukića.

Crno-beli su prebrodili ovaj meč nakon evropskog šamara koji su dobili pre nekoliko dana i posledice toga na igračima, na psihičkom polju videle su se i u duelu sa Ivanjičanima.

foto: Fonet

Sigurno ni trener, ni navijači šampiona Srbije ne mogu da budu zadovoljni promašivanjem onih nekoliko zicera u prvom poluvremenu, pa propustima u odbrani u istom delu meča kada su samo golman Kljajić i nesnalažljivost igrača Javora im pomogli da ostanu netaknute mreže, i na kraju prilično jalova igra u drugom poluvremenu.

Imali su sreće da su odmah na početku meča načeli protivnika preko najboljeg strelca Uroša Đurđevića, da bi se potom Danilo Pantić propisno ispromašivao.

Najvrednije pomena u drugom poluvremenu jeste debitantski pogodak Sejdube Sume koji je ušao i odigrao poslednjih 25 minuta, mada opet se videlo da nije fizički toliko spreman i nije bio primetan na terenu sve dok ga kao na tacni nije poslužio Miletić.

Javor je najavio da se neće predati u Humskoj i to obećanje je ispunio, naročito, tokom prvih 45 minuta kada su stvorili nekoliko dobrih šansi i uneli paniku u defanzivu crno-belih.

Moraće Đukić da dobrano prodrma svoje pulene uoči revanš meča u Grčkoj, jer kao što rekosmo, vidljivo je da još nisu preboleli poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

PARTIZAN - JAVOR 2:1

(Đurđević 7, Suma 85 - Milović 89)

Partizan: Kljajić, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, El Monir, Jevtović (od 57. Radin), Kosović, Janković, Pantić (od 64. Suma), Tavamba (od 54. Jovanović), Đurđević.

Javor: Đogatović, Amanović, Milović, Karišik, Terzić, Mitošević, Kiković, Milanović, Eliomar, Tripković, Krnić.

foto: Espreso

Tekstualni prenos utakmice ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs.

90. minut - Kraj utakmice!

89. minut - GOOOL! Javor unosi dramu u finišu meča! Bivši igrač Partizana Milović postiže pogodak nade za Ivanjičane!

85. minut - GOOOL! I samo što smo rekli da je utakmica prilično mrtva, Sejduba Suma postiže prvi pogodak u dresu Partizana posle asistencije Miletića!

84. minut - Prilično mrtva utakmica u drugom poluvremenu, nijedne ozbiljnije šanse nije bilo ni na jednoj strani, uz nekoliko solidnih pokušaja.

64. minut - Ulazi Sejduba Suma, najskuplje pojačanje u istoriji Partizana, umesto Pantića, a aplauzi sa tribina su posvećeni bili obojici igrača!

47. minut - Diskutabilna situacija u šesnaestercu Javora! Tavamba je pao posle duela sa Karišikom koji ga je obgrlio obema rukama, crno-beli su tražili najstrožu kaznu, ali sudija je ostao nem!

45. minut - I nova odlična šansa za Javor! Tripković je sjajno skočio posle centaršuta Terzića, a Kljajić je krajnjim naporom izbacio loptu van gola, što je ujedno bilo i poslednje što se desilo u prvom poluvremenu!

42. minut - I ponovo po jedna odlična šansa na obe strane, prvo su gosti imali opasan napad koji je udarcem završio Terzić, a lopta je prošla pored gola i odmah na drugoj strani je usledila kontra u kojoj je Pantiću Đogatović odbranio novi zicer.

38. minut - Nekoliko dobrih akcija na meču u kratkom vremenskom intervalu. Prvo je Pantić bio u odličnoj poziciji, ali je šutirao pored gola, a onda na suprotnoj strani udarac Eliomara iskosa koji je jedva ukrotio Kljajić.

30. minut - Pokušaj Đurđevića iz slobodnog udarca, lopta je prošla kroz živi zid, ali je Đogatović, iako zaklonjen, uspeo da je zaustavi.

24. minut - Prvi put na meču zapretio je Javor. Kiković je lako prošao pored Miletića na boku, ali je vrlo loše uputio centaršut po zemlji, pravo u ruke Kljajića, a ne ka svom usamljenom saigraču iz napada.

7. minut - GOOOL! Uroš Đurđević posle nebeskog skoka postiže fantastičan pogodak glavom na centaršut Vulićevića.

1. minut - Utakmica je počela, a domaćin je mogao već posle desetak sekundi da dođe do vođstva posle lošeg ispucavanja golmana Đogatovića, ali je Đurđević bio u ofsajdu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.