BIĆE LAKŠE U ATINI! Ovim rečima je ljubimac Grobara najavio totalnu ofanzivu protiv Olimpijakosa! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

IMA I TAJ REVANŠ

BIĆE LAKŠE U ATINI! Ovim rečima je ljubimac Grobara najavio totalnu ofanzivu protiv Olimpijakosa! (VIDEO)

Sada smo bolje upoznali Olimpijakos, i to će nam značajno olakšati pripremu druge utakmice

Objavljeno:

Kamerunac u redovima Partizana Leandre Tavamba optimistično najavljuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona između Olimpijakosa i Partizana u Atini u sredu 2. avgusta.

DELIJE POSLALE NIKAD JAČU PORUKU VUČIĆU: Od ove rečenice o Kosovu još mu uši bride! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, grčki šampion je ostvario pobedu u Beogradu rezultatom 3:1.

- Imamo još 90 minuta da pokušamo. U fudbalu je sve moguće, pa i pored činjenice da je lakše igrati pred svojim navijačima, trebalo bi da budemo rasterećeniji u Atini, jer sada malo ko veruje da možemo dalje. A u fudbalu je sve moguće, pokušaćemo to i da potvrdimo. Ako otvorimo dobro utakmicu, ko zna - kaže Tavamba.

Primer kako treba da se igra u Atini je period između prvog i drugog gola Olimpijakosa je nešto što bi svaki fan crno-belih želeo da vidi u sredu na Karaikskakiju.

NIKAD VAS NEĆU ZABORAVITI! Neca Mihajlović se emotivnom porukom oprostio od saigrača, ali imao je šta da poruči i Grobarima! (FOTO)

- Mogli smo mnogo bolje da prođemo, rezultat je nerealan, ako se ima u vidu šta se sve dešavalo na terenu. Čini mi se da smo ih na početku utakmice previše respektovali, morali smo hrabrije i jače da krenemo. U drugom poluvremenu smo bili na momente dekoncentrisani, a morali smo i da se borimo sa nekim čudnim odlukama sudije. Šta da se radi, više nema nazad, a i sudije su ljudska bića. - izjavljuje robusni Kamerunac

foto: Dado Đilas

Po rečima Kamerunca partija koju je pružio grčki tim nije nešto što je predstavljalo iznenađenje za saigrače i njega.

- Videli smo od njih tačno ono što smo i očekivali. Individualno su jako dobri, a i kao ekipa deluju veoma uigrano. Sada smo ih bolje upoznali i mislim da bi to trebalo značajno da nam olakša pripremu druge utakmice.- zaključuje Leandro Tavamba, strelac već tri gola u ovoj sezoni.

SPEKTAKL: Željko Obradović stiže u Čačak! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.