Doneo je Zvezdi pobedu nad Romom, a sada tvrdi za Espreso: Ovaj momak će EKSPLODIRATI, već je perfektan igrač! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

DECENIJU KASNIJE

Doneo je Zvezdi pobedu nad Romom, a sada tvrdi za Espreso: Ovaj momak će EKSPLODIRATI, već je perfektan igrač! (VIDEO)

Trijumf nad Spartom nas je podsetio na onaj slavni meč crveno-belih od pre deset godina, pa smo morali da o tome prodiskutujemo sa čovekom zbog koga se tadašnjem golmanu Vučice Ćurćiju i dalje vrti u glavi...

Objavljeno:

Posle sjajne igre Crvene zvezde na utakmici sa Spartom iz Praga, mnogim ljudima koji prate igre ovog kluba pala je na pamet jedna rečenica:

- Da li je ovo najbolja utakmica Zvezde u Evropi još od one pobede nad Romom na Marakani?

Utakmice kada su Nikola Žigić i Milan Purović bili heroji jednog dela Topčiderskog brda?

NE JEDAN, VEĆ DVOJICA! Dva Zvezdina igrača povela navijanje posle Sparte, Sever upao u TRANS! (VIDEO)

Oni su svojim golovima "prelomili" odbranu velikana iz Serije A, a mi smo sa crnogorskim internacionalcem malo porazgovarali i vratili se u ta ne tako davna, ali fudbalski daleko srećnija vremena.

foto: EPA/Koča Sulejmanović

- Jeste, ovo je od te naše generacije možda i najbolja igra, bukvalno u poslednjih deset godina. Mada, žao mi je bilo protiv Bordoa, kada su izgubili sa 3:2. To su te neke dve utakmice, pored ove, koje su najviše zapale za oko, ostale upamćene - počeo je razgovor za Espreso.co.rs nekadašnji prvotimac kluba iz Ljutice Bogdana.

Ovo niste mogli da vidite na TV! SRBI I ČESI - BRAĆA ZAUVEK! Delije i navijači Sparte su demonstrirali ljubav naših naroda! (VIDEO)

Na toj utakmici sa Romom, Purović je postigao pogodak za 2:1, i tako postao "diskretni heroj" svoje generacije (ne samo tim golom, već i onima protiv Brage, pa i Bazela, kada je Zvezda poražena), i pored toga što je Nikola Žigić bio strelac dva pogotka, jednog koji će zauvek ostati upamćen.

foto: Printscreen/youtube/MrRedStarBelgrade

- Pazi, iskreno, ne bih se baš složio sa tobom. Imali smo u tom trenutku strašnu ekipu, harmoniju. Sve to je prethodilo golu. Isto kao ova utakmica što su oni odigrali protiv Sparte. I nadam se, ako nastave ovako da igraju, ako pruže i 70 odsto ovoga, proći će do tog četvrtog kola - istakao je sadašnji napadač Radnika iz Surdulice.

Interesovalo nas je i da li Purović vidi nekoga ko može da bude "diskretni heroj" ove ekipe Crvene zvezde, na šta je on kao iz topa ispalio:

ODAGNAO SUMNJE! Donaldove reči posle Sparte su melem za dušu svih navijača Zvezde! (VIDEO)

- Mali Radonjić što je došao iz Čuke. Ima ogroman potencijal, to se videlo, on je perfektan igrač. Nadam se da će i on, ali i neko drugi biti čovek odluke u Pragu - jasan je čovek zbog kojeg šuta sa 15 metara iskosa se golmanu Rome Đanluki Ćurćiju i dalje vrti u glavi.

Inače, Nemanja Radonjić je i dalje zvanično igrač rimske Vučice, iz koje je došao na pozajmicu!

DELIJE POSLALE NIKAD JAČU PORUKU VUČIĆU: Od ove rečenice o Kosovu još mu uši bride! (FOTO) (VIDEO)

Što se Purovića tiče, trenutno se vraća iz povrede, i od naredne sedmice će biti u konkurenciji za tim iz Surdulice, u koji je prešao iz subotičkog Spartaka.

Želimo mu svu sreću u novoj sezoni Superlige...

BONUS VIDEO: Milan Borjan posle debija u dresu Crvene zvezde

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.