Fudbalski vikend u Srbiji obećava: Hoće li ponovo biti 2:0 na Banovom Brdu i šta nam donosi duel u Humskoj?

superliga 20. kolo

Fudbalski vikend u Srbiji obećava: Hoće li ponovo biti 2:0 na Banovom Brdu i šta nam donosi duel u Humskoj?

U subotu i nedelju imaćemo priliku da gledamo dupli duel crno i crveno-belih
Objavljeno:

Utakmicama 20. kola za vikend se nastavlja fudbalsko prvenstvo Srbije. Prva utakmica igraće se u petak od 18 časova u Gornjem Milanovcu gde će Metalac dočekati Novi Pazar. Obe ekipe žele pobedu kako bi prekinule loše serije. Metalac je vezao tri, a Novi Pazar dva poraza. Vodeća Crvena zvezda u nedelju od 16 časova igra na Banovom brdu protiv Čukaričkog i pokušaće da ostvari 17. uzastopnu pobedu u prvenstvu, ali i da se iskupi za težak poraz od 1:5 u osmini finala Kupa na svom stadionu od Borca. Čukarički želi da nastavi niz dobrih rezultata i sačuva drugo mesto na tabeli. Crno-beli sa Banovog brda imaju 35 bodova, 18 manje od Zvezde.

U drugom derbiju 20. kola Partizan će na svom terenu u subotu od 14 časova igrati protiv Vojvodine i pokušaće da ostvari treću uzastopnu prvenstvenu pobedu i popravi plasman na tabeli. Takođe i Vojvodina je u prethodna dva kola vezala dve pobede pa želi nastavak dobre serije kojom bi se pomerila sa šestog mesta. Obe ekipe u duel ulaze posle pobeda u osmini finala Kupa Srbije. Partizan je četvrti na tabeli sa 32 boda, a novosadski klub na šestom mestu ima četiri boda manje.
Trećeplasirani Borac igraće u nedelju od 13 časova u Ivanjici protiv Javora i pokušaće dobrim rezultatom da ostane u samom vrhu tabele. Ekipa Milorada Kosanovića u duel ulazi ohrabrena velikom pobedom nad Zvezdom u Kupu. Takođe i Javor je ostvario dobar rezultat u tom takmičenju, pošto je u sredu "izbacio" branioca trofeja Čukarički posle izvođenja penala. Borac na trećem mestu na tabeli ima 34 boda, a Javor, koji u poslednjih 10 utakmica nema pobedu, zauzima sedmo mesto sa 27 bodova.
Saša Pavlić Koky
Fudbaleri Rada igraće u subotu od 13 časova u Lučanima protiv Mladosti i pokušaće da prekinu niz od devet utakmica bez pobede u prvenstvu i izvuku se sa dna tabele. Voždovac će u subotu od 13 časova na svom terenu igrati protiv Radničkog iz Niša i pokušaće da prekine niz od dva poraza, dok niški tim želi dobar rezultat kako bi se zadržao u gornjem delu tabele.
Jagodina će u nedelju od 13 časova igrati protiv poslednjeplasiranog Spartaka za drugu uzastopnu pobedu, a u isto vreme u Surdulici igraće Radnik i OFK Beograd. 20. kolo Superlige: Petak Metalac - Novi Pazar 18.00 Subota: Mladost - Rad 13.00 Voždovac - Radnički Niš 13.00 Partizan - Vojvodina 14.00 Nedelja: Jagodina - Spartak 13.00 Javor - Borac 13.00 Radnik - OFK Beograd 13.00 Čukarički - Crvena zvezda 16.00
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.