Gvardiolin Siti razneo Real, De Hea spasio Junajted debakla protiv Barse, Juve ima anonimno čudo među stativama! (VIDEO)
Foto: Reuters

Điđi dobio naslednika

Gvardiolin Siti razneo Real, De Hea spasio Junajted debakla protiv Barse, Juve ima anonimno čudo među stativama! (VIDEO)

Tri sjajna meča odigrana su tokom prethodne noći

Objavljeno: 11:08h

Zahuktalo se takmičenje u Internacionalnom kupu šampiona, u kome igraju najjači evropski timovi u sklopu svojih priprema.

Tri velika spektakla i derbija odigrana su u noći između srede i četvrtka, a najveće iznenađenje je razmontiravanje Real Madrida od strane Mančester Sitija 4:1.

Pep Gvaridola je nastavio i kao trener "građana" da teroriše svog najvećeg rivala i očitao je lekciju evropskom prvaku i prezentovao neke nove ideje, poput Džona Stounsa, najskupljeg štopera u istoriji, stavljanja u vezni red, a prebacivanje desnog beka Danila, koji je upravo došao iz "kraljevskog kluba", na levu stranu.

foto: Reuters

Nije se slutila goleada i debakl prvaka "starog kontinenta" posle prvih 45 minuta u kome je viđena dobra igra, ali nije bilo golova.

Goleadu je otvorio Otamendi u 52. minutu ubacivanjem otpatka u mrežu Reala, a koji minut kasnije Sterling pogađa mrežu sjajnim udarcem sa distance.

Pominjani Stoun je bio treći strelac na meču da bi i Dijaz efektnim pogotkom ispisao neverovatnih 4:0 na semaforu. Čast Zidanove ekipe je sačuvao mladi Oskar fantastičnim pogotkom u samoj završnici.

Juventus je slavio protiv Pari Sen Žermena u Majamiju 3:2, a glavna zvezda na meču bio je Klaudio Markizio.

Nakon što su Dibala i Iguain doneli prednost "staroj dami" svojom kombinacijom u prvom poluvremenu, Di Marija je posle dobrog prodora asistirao Guedešu za izjednačenje.

Desetak minuta kasnije je ponovo došla prednost za italijanskog šampiona posle asistencije mlađanog Kina Markiziju i šuta pod prečku da bi novo poravnjanje doneo Pastore.

Ipak, u samom finišu opet tandem Kin - Markizio unosi pometnju u odbranu "svetaca" i donosi pobedu Juveu. Valjalo bi pomenuti i da se na ovom meču istakao potpuno anonimni Karlo Pinsoljo, golman Juventusa, koji je sa tri fantstične odbrane u drugom poluvremenu spasio svoj tim.

Veliki derbi su odigrali Barselona i Mančester junajted, a krajnji rezultat 1:0 uopšte ne oslikava stanje kakvo je bilo na terenu, pošto je svemoćni David de Hea činio čuda na golu "crvenih đavola" i spasao ih ubedljivog poraza, pa čak i debakla.

Jedino kada je španski čuvar mreže bio nemoćan bilo je u 31. minutu kada je Valensija poklonio pogodak Nejmaru.

BONUS VIDEO: Atmosfera ispred stadiona Partizana pred meč sa Olimpijakosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.