TINJA SUKOB U SVLAČIONICI PARTIZANA: Saigrači ne podnose Leonarda!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

sve ukazuje na skori rastanak

TINJA SUKOB U SVLAČIONICI PARTIZANA: Saigrači ne podnose Leonarda!

Brazilac je svojim ponašanjem poslednjih meseci uspeo da utiče na lošu atmosferu u timu koji je počeo da ga odbacuje

Objavljeno:

Leonardo je nepoželjan u svlačionici Partizana!

Leonardova žena nije htela saudijske milione, pa je princ odustao od Brazilca! Ipak, nova ponuda je stigla u Humsku!

Brazilac će sasvim izvesno, pa čak možda i pre revanša protiv Olimpijakosa završiti svoj boravak u Humskoj, a bez obzira na fudbalske kvalitete, to je verovatno i najbolje rešenje.

Leonardo napravio skandal! Zato i ne igra protiv Mačve! Da li je ovo znak da je Brazilac definitivno završio sa Partizanom?! (FOTO)

foto: Filip Plavčić

Svojim ponašanjem samo u prethodna dva meseca brazilski vezista je uticao na stvaranje loše atmosfere u ekipi i saigrači su počeli da gaje veliki animozitet prema njemu, kako saznaje naš portal.

Ponovo u centru pažnje! Leonardo napravio novi gaf ispred stadiona Partizana! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

Stavljaju sebe iznad kluba! Zbog svađe Đurđevića sa Leonardom su mu čak i Grobari zviždali! (VIDEO)

Dalo se to zaključiti i nakon revanš meča protiv Budućnosti, kada je golman Kljajić istakao da postoje određeni problemi u svlačionici, a to je u neku ruku potvrdio i predsednik kluba Milorad Vučelić u jednoj od svojih izjava.

- Jasno je njima da svi mnogo manje vrede na tržištu kada nemaju Leonarda pored sebe kao pokretačku snagu, ali sa druge strane stiče se utisak da su počeli da ga stavljaju na marginu zbog njegovog ponašanja i konstantnog nezadovoljstva. Deluje mi kao da ga ekipa odbacuje - bile su reči Vučelića.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

OVO JE KRAJ MOJE ERE OVDE: Leonardo na Instagramu objavio da je završio sa Partizanom! (FOTO)

Ponašanje Brazilca koje je za svaku osudu, je eskaliralo poslednjih nedelja, a to je prilično zasmetalo svim ostalim igračima, posebno što maltene da nije snosio nikakve posledice zbog toga.

PUČE TIKVA PRED OLIMPIJAKOS: Potukli se Leonardo i Iliev?

foto: Beta/Predrag Milosavljević

Leonardo je u samo prethodnih 5-6 dana dozvolio sebi da ne dođe na trening i odbije da trenira, zbog čega nije bio uopšte u kombinaciji za tim protiv Mačve na startu Superlige Srbije.

Istovremeno se pojavila i informacija da je došao u sukob i sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, ali mu je sve olako oprošteno zbog neospornog fudbalskog znanja koje poseduje i našao se već u timu za Olimpijakos u Humskoj.

foto: Beta/Saša Đorđević

LEONARDO PRAVIO HAOS: Psovao upravu Partizana ispred Juga, a za Grobare je imao poruku na majici!

I jasno je da takve stvari smetaju i zašto smetaju ostalim igračima, koji vrlo verovatno ne bi bili tretirani na isti način kao što je Brazilac, da su počinili takve greške.

Njegov istorijat problematičnog ponašanja je sada već prilično dug, počevši od onog kašnjenja na pripreme, preko psovanja uprave posle gola protiv Budućnosti, pa sve do statusa koje je ostavljao na društvenim mrežama, što je počelo da ide na živce i samim navijačima.

foto: Saša Pavlić Koky

Zato je najbolje rešenje da Brazilac bude prodat, pogotovo pošto je crno-belima ostala tanka nada da mogu da naprave čudo u revanšu protiv Olimpijakosa u Grčkoj i što će verovatno evropski put nastaviti u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

A s obzirom da je cilj plasman u grupnu fazu bilo kog od ta dva evropska takmičenja, mir i dobra atmosfera su neophodni u svlačionici, što očigledno Leonardo ne donosi posle svega što se izdešavalo.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.