Izgubio kompas! Momak za kojeg su Nemci odbili ponudu od 74 miliona polomio saigrača i prekinuo trening! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

nije zadovoljan

Izgubio kompas! Momak za kojeg su Nemci odbili ponudu od 74 miliona polomio saigrača i prekinuo trening! (VIDEO)

On je juna 2016. stigao u Lajpcig iz "bratskog" Salcburga, a osvajanju drugog mesta u Bundes ligi i plasmanu u Ligu šampiona doprineo je sa osam golova i osam asistencija na 31 meču

Objavljeno:

Trening RB Lajpciga na pripremama u Austriji prekinut je nakon "brutalnog starta"Nabija Keite (22) na Dijegu Demeu (25), objavili su nemački mediji. Trener Ralf Hasenhutl poslao je ekipu u hotel, nakon što je Keita iz osvete "pokosio" saigrača koji je prethodno oštro startovao na njega.

Nemački vicešampion kasnije je saopštio da Deme nije pretrpeo oštećenje meniskusa ni ligamenata kolena, a ovaj incident odmah je podstakao spekulacije o Keitinom nezadovoljstvu zbog toga što klub uporno odbija da ga proda. Liverpul je ovog leta tri puta dobio negativan odgovor, a neimenovani klub poslao je zvaničnu ponudu "tešku" 66 miliona funti (oko 74 miliona evra) i takođe bio odbijen. Reprezentativac Gvineje ima klauzulu u ugovoru po kojoj će leta 2018. biti slobodan da ode uz obeštećenje od 54 miliona evra. On je juna 2016. stigao u Lajpcig iz "bratskog" Salcburga, a osvajanju drugog mesta u Bundes ligi i plasmanu u Ligu šampiona doprineo je sa osam golova i osam asistencija na 31 meču.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.