Darko Kovačević hvalio igrače Partizana, ali se osvrnuo i na bratske odnose Delija i Gejt 7! (FOTO)
Foto: Profimedia

očekuje pobedu olija!

Darko Kovačević hvalio igrače Partizana, ali se osvrnuo i na bratske odnose Delija i Gejt 7! (FOTO)

Kovačević rekao da dobro poznaje kvalitete ekipe Partizana

Objavljeno:

Sportski direktor Olimpijakosa Darko Kovačević sa mnogo optimizma dočekuje sutrašnji duel sa Partizanom na stadionu u Humskoj.

Nekadašnji golgeter veruje da će utakmica biti tvrda, odlučiće je je neki detalj, uspeh bi bio trijumf bez primljenog gola.

JEZA NAS UHVATI: Iako Grci ne dolaze u Beograd, jedna stvar upozorava na velike nerede! (FOTO) (VIDEO)

- Biće teška utakmica, kao i svaka u Ligi šampiona. Očekujem pobedu Olimpijakosa. Verujem u korektnu sportsku atmosferu. I jedna i druga ekipa možda nisu fizički spremne koliko bi želele, ali verujem da ćemo odigrati dobro i pobediti, rekao je Kovačevićnovinarima na stadionu Partizana.

Kovačević ne misli da će fudbaleri Olimpijakosa imati poseban motiv zbog toga što su navijači grčkog kluba u bratskim odnosima sa pristalicama Crvene zvezde.

SALE ĐORĐEVIĆ BESAN KAO RIS: Moraću da zovem te igrače, iako nisu zaslužili! FIBA će napraviti Moldaviju velesilom! (FOTO)

- Svaka utakmica bi trebalo da nam je ista, mi smo profesionalci. Nije toliko važno da li se igra protiv Partizana ili nekog drugog. U našem interesu je da Olimpijakos pobedi, mi moramo da prođemo dalje u Ligu šampiona - jasan je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

PROPO: Džek Vilšir ide u klub za koji su čuli samo kladioničari i fudbalski entuzijasti! (FOTO)

Kovačević rekao da dobro poznaje kvalitete ekipe Partizana.

Posle puštanja na Slobodu Užice, Budućnost mi nije nimalo svetla! Prošla mi je Mladost Lučani dok sam se javljao na oglase za Radnika Surdulicu! (FOTO)

foto: Dado Đilas

- Znamo da imaju dobre igrače, Leonarda, Đuđevića... Evo, Tavamba dao je dao dva gola protiv Mačve, tu je mali Kosović i naravno, kvalitetan trener. Ne smemo da potcenimo crno-bele. Očekujem tvrd meč, možda da odluči neki prekid. Nadam se pobedi bez primljenog gola.

Prošle sezone Olimpijakos je imao neprijatno iskustvo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je ispao od Hapoel Ber Ševe baš u trećem kolu.

- Napravili smo dobru ekipu, imamo kvalitetne igrače. Videćemo koliko će još vremena da prođe da se uigraju. Znam samo da nemamo mnogo vremena, ali verujem da možemo da uradimo dosta toga - zaključio je Kovačević.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.