Šta ti je život... Igrao je za U18 reprezentaciju Srbije, ali povreda ga je uništila! Sada je zvezda na Jamajci, a novac i srpski fudbal ga NE ZANIMAJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

SVUDA POĐI, NA JAMAJKU DOĐI

Šta ti je život... Igrao je za U18 reprezentaciju Srbije, ali povreda ga je uništila! Sada je zvezda na Jamajci, a novac i srpski fudbal ga NE ZANIMAJU! (VIDEO)

Nesvakdišnja sudbina srpskog ofanzivca

Objavljeno:

Obišao je pola sveta igrajući fudbal i sada je došao red da Dejan Bajić (23), koji je ponikao u Hajduku iz Beške, uživa na Jamajci. Sledeća stanica mu je Meksiko, pa SAD i na kraju želja da se oproba u nekoj od najjačih evropskih liga.

Bio je selektiran i za reprezentaciju Srbije do 18 godina, ali nije mnogo igrao zbog povrede. Nastupa je za Železnik, potom je otišao u drugu ligu Grčke u Mikonos i potom na Jamajku. Već dve godine je član tamošnjeg prvoligaša Sent Bes.

Posle puštanja na Slobodu Užice, Budućnost mi nije nimalo svetla! Prošla mi je Mladost Lučani dok sam se javljao na oglase za Radnika Surdulicu! (FOTO)

Sa ovim klubom minule sezone osvojio je Kup Jamajke i bio najbolji strelac. Postigao je čak 23 gola i imao je deset asistencija! Na Jamajki, gde je brzina na ceni, ostavio je sjajan utisak kao vanserijski brz igrač

.

- Atletika je, ne samo zbog Bolta, sport broj jedan ovde, ali je i fudbal veoma popularan. Imaju pet-šest liga i veoma mnogo ulažu u mlade igrače - prenose Bajić utiske sa ostrva ruma, regea i atletike.

- Igrači su veoma brzi i fizički spremni, ali zaostaju dosta u tehnici. Stiče se utisak da ne vole mnogo da treniraju. Jedan od razloga zbog čega sam se odlučio za Jamajku je što dosta igrača sa ovog ostrva igra u Meksiku. Želja mi je da zaigram u najjačoj meksičkoj ligi. Već za narednu sezonu bilo je razgovora da se preselim u redove prvoligaša Tihuane, bio sam i na probi, ali je sve stalo jer je federacija suspendovana i nemaju prvo na transfere.-

U Beogradu radim na kondiciji sa dugogodišnjim trenerom Ivanom Mirkovićem.

Šta p***e engleske, šta koji k***c. Oni su obične ja***e: Milivoje Ćirković obelodanio detalj koji je Partizanu doneo prvi plasman u Ligu šampiona! (VIDEO)

Bajiću je želja da sretne i legendarnog Juseina Bolta.

- Bolt je na Jamajci Bog. Zbog njega svi trče i bave se atletikom, ali mnogo čini i na popularizaciji drugih sportova. Nisam se još sreo sa njim. Legendarni fudbaler Alan Kol, koji je za Jamajkance kao Dragana Džajić kod nas, sa kojim sam se upoznao, pričao je da je i Bob Marli voleo fudbal. Jamajka je, u celini gledano, zemlja sporta. Razlog što u nekim sportovima nisu uspešniji na međunarodnom planu je jer ne vole baš da rade. -

foto: Printscreen Youtube

Dejan Bajić igra na poziciji levog i desnog krila i ovog leta imao je ponude da ode u Aziju, ali i u neke naše klubove.

- Azija me ne privlači toliko. Ne želim da se vraćam ni u našu ligu. Nastojaću da zaigram u Meksiku, što bi bila odlična odskočna daska da, potom, pokušam i u SAD, gde je fudbal sve popularniji i gde igraju velike svetske zvezde. San mi je da jednog dana igram i u nekom od klubova najjačih evropskih liga. -

SALE ĐORĐEVIĆ BESAN KAO RIS: Moraću da zovem te igrače, iako nisu zaslužili! FIBA će napraviti Moldaviju velesilom! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.