Sada je sve jasno! Jirgen Klop otkrio šta planira sa Lazarom Markovićem! (FOTO)
Foto: AP

to je to...

Sada je sve jasno! Jirgen Klop otkrio šta planira sa Lazarom Markovićem! (FOTO)

Marković nije sa Liverpulom na Azijskoj turneji, pa je i ta odluka Jirgena Klopa nagoveštavala da na našeg reprezentativca ne računa

Objavljeno:

Koliko puta ste čuli da trener nahvali igrača, a onda ga "gurne niz vodu". U takvoj poziciji je i Lazar Marković, kome su i defitivno zatvorena vrata Enfilda.

Posle puštanja na Slobodu Užice, Budućnost mi nije nimalo svetla! Prošla mi je Mladost Lučani dok sam se javljao na oglase za Radnika Surdulicu! (FOTO)

Marković nije sa Liverpulom na Azijskoj turneji, pa je i ta odluka Jirgena Klopa nagoveštavala da na našeg reprezentativca ne računa. A kad je nemački trener to i javno rekao, sve je jasno.

- Pregovaraćemo kada Lazar nađe klub. Tako je bilo i prošle godine - rekao je Klop za lokalni medij.

SALE ĐORĐEVIĆ BESAN KAO RIS: Moraću da zovem te igrače, iako nisu zaslužili! FIBA će napraviti Moldaviju velesilom! (FOTO)

Marković je pre tri godine došao u Liverpul iz Benfike u transferu vrednom 25 miliona evra, ali nikad nije dobio šansu u kontinuitetu. Slali su ga na pozajmicu u Sporting, Fenerbahče i Hal.

Šta p***e engleske, šta koji k***c. Oni su obične ja***e: Milivoje Ćirković obelodanio detalj koji je Partizanu doneo prvi plasman u Ligu šampiona! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Lazar je veoma dobar igrač, dopada mi se i kao osoba. Fizički je spreman i u najboljoj je formi od kada ga poznajem. Naći će se klub i za njega - nahvalio je Klop našeg igrača i pustio ga traži klub.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.