U Londonu vreme staje jer se Didije Drogba vraća u Čelsi! (FOTO)

TAMO GDE MU JE KUĆA

U Londonu vreme staje jer se Didije Drogba vraća u Čelsi! (FOTO)

Posle godinu dana provedenih u Montreal Impaktu, večna legenda kluba sa "Stamford Bridža" spremna je da se vrati u redove šampiona Engleske
Objavljeno:
Ovo je najveći transfer Čelsija u 2015. godini! Didije Drogba
se vrati u londonskog šampiona Premijer lige, sjajne sezone koju je proveo
MLS ligi Montreal Impakt. Da li znate koji je čuveni Zvezdin fudbaler otkrio Didijea Drogbu? (VIDEO) Želim da vratim klubu zbog svega što je učinio za mene.
Čelsija naveo je jedan od najboljih napadača 21. veka i objasnio kako će biti drugačija nego prošli put kada se vratio u Čelsi.
Reuters
Zašto da ne probam da budem trener? Na primer u trening centru, to bi bilo sjajno. Možda i savetnik napadača da je lako igrati u MLS ligi, ali ja tvrdim jer se mnogo putuje. Ostajete po nekoliko sati na aerodromu Teško je pobediti na gostovanjima zbog umora tokom puta
koje igrači potroše na obaveze van terena sa puno kvalitetnih fudbalera čovek koji je najzaslužniji za trofej Lige šampiona 2012. godine Čelsi osvojio u neverovatnom finalu sa Bajernom iz Minhena.
Reuters
Sigurno je da će ova informacija obradovati navijače londonskog kluba koji bi voleli da vide Drogbu ponovo u dresu titule katastrofalan ove sezone. Košta, Remi i Falkao su u dosadašnjem toku sezone postigli svega četiri gola, naspram Didijea koji je na 14 mečeva uspeo da 12 puta zatrese mrežu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.