Milan, kažete? Juve doveo OGROMNO POJAČANJE! Crno-beli deo Torina dočekao svoju novu "desetku" kao BOGA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

FANTASTIČNO POJAČANJE

Milan, kažete? Juve doveo OGROMNO POJAČANJE! Crno-beli deo Torina dočekao svoju novu "desetku" kao BOGA! (FOTO) (VIDEO)

Sada ostaje samo još da se nadomesti odlazak Leonarda Bonućija iz srca odbrane, da bi Stara dama opet bila ubedljivo glavni favorit za titulu

Objavljeno:

Federiko Bernadeski je jutros ispred Juventusove klinike dočekan kao heroj, navijači su pozdravili pojačanje iz Fiorentine i čoveka koji će nositi svetu "desetku".

foto: AP

Mladi italijanski reprezentativac je pristao da se odrekne par poslednjih plata u Fiorentini, ali i milion od prve sezone u Juventusu, time je olakšao dogovor, tačnije, spustio cenu pa je Fiorentina na kraju pristala da ga proda za 40 miliona evra i par bonusa, umesto 45 koliko je tražila.

SALE ĐORĐEVIĆ BESAN KAO RIS: Moraću da zovem te igrače, iako nisu zaslužili! FIBA će napraviti Moldaviju velesilom! (FOTO)

Čeka ga "desetka", biće igrač oko koga će Juventus zasnivati budućnosti, po mnogima je najtalentovaniji italijanski igrač, a Alegri je insistirao da ga dovedu jer može da igra i po boku, i iza špiceva, ali i kao napadač.

Italijanski mediji pišu da bi u budućnosti mogao da predstavlja zamenu za Dibalu jer je u pitanju sličan tip igrača. To ne znači da će Argentinac biti prodat ovog leta, ali u narednih par godina to je manje više sigurno. On ima cenu, kako tvrde na Apeninima, Juventus bi prihvatio recimo narednog leta nepristojnu ponudu, verovatno Barselone od recimo 150 miliona evra.

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.