PROP'O: Nekada stabilni superligaš, a danas prodaje stadion! (VIDEO)
Foto: Fonet

BAŠ TUGICA

PROP'O: Nekada stabilni superligaš, a danas prodaje stadion! (VIDEO)

Ovaj klub je bio četvtri u poslednjoj sezoni zajedničke lige Srba i Crnogoraca, igrao je i Kup Uefa kao i Intertoto kup naredne sezone

Objavljeno:

Fudbalski klub Hajduk iz Kule ugašen je 2013. godine, a sada je vreme da se konačno stavi tačka na celu priču - sva imovina, uključujući stadion, stavljena je na doboš. Cena će biti okvirno oko 350.000 evra.

- Na osnovu Rešenja o bankrotstvu stečajnog sudije Privrednog suda u Somboru, stečajni upravnik FK Hajduk je oglasio prodaju nepokretne imovine javnim nadmetanjem. To znači da se traži kupac za stadion, uključujući tribine, restoran, svlačionice, čija je početna cena 45.869.442 dinara. Na prodaju je i objekat svlačionice u gradnji na lokaciji Vašarište, po startnoj ceni 671.550 dinara - piše Blic.

foto: Fonet

Hajduk je osnovan 1925, mada su Kuljani sebe smatrali legitimnim naslednikom KAFK-a koji je bio rođen 1912, pa su i tu godinu uzimali za godinu osnivanja.

ONI SU PONOS SRBIJE! Ovih 13 košarkaša nije odbilo da igra za reprezentaciju Srbije! KAPA DOLE ZA NJIH! (VIDEO)

Ovaj klub je bio četvtri u poslednjoj sezoni zajedničke lige Srba i Crnogoraca, igrao je i Kup Uefa kao i Intertoto kup naredne sezone.

Znali su neretko večiti rivali da polome zube u Kuli koje nije bilo nimalo lako gostovanje.

Ipak, sada je Hajduk ugašen, a stadion je na prodaju.

BONUS VIDEO: Donald posle pobede nad Irtišom otkrio loše vesti

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.