Nemanja Pejčinović i drugari uništili Bambijev oproštaj od CSKA! (FOTO)
Foto: AP

kraj jedne ere

Nemanja Pejčinović i drugari uništili Bambijev oproštaj od CSKA! (FOTO)

Za Zorana Tošića, slobodnog u izboru sredine, ozbiljno je zaigrao posrnuli turski velikan Galatasaraj, a u timu ga želi i Arsenal iz Tule

Objavljeno:

Zoran Tošić se i zvanično oprostio sa moskovskim CSKA, čiji je dres nosio sedam godina. Nasmejan, sa šalom oko vrata i dresom u rukama, srpski reprezentativac je otpozdravljao navijačima, kojima je kasnije presela utakmica sa Lokomotivom.

Pre gradskog derbija u drugom kolu Premijer lige Rusije, Zoran Tošić se sa terena, u civilnoj odeći, pozdravio sa "armejcima" i njihovih navijačima od kojih je nagrađen ovacijama za sve što je uradio od 2010. do nedavno u dresu CSKA. Međutim, tok utakmice, pogotovo ishod, nikako nije mogao da zadovolji domaće simpatizere, jer je ekipa trenera Gončarenka izgubila od Lokomotive - 1:3.

Srpski internacionalac Nemanja Pejčinović odigrao je svih 90 minuta za "železničare", koji su startovali sa dve pobede u šampionatu.

Za Zorana Tošića, slobodnog u izboru sredine, ozbiljno je zaigrao posrnuli turski velikan Galatasaraj, a u timu ga želi i Arsenal iz Tule.

(Espreso.co.rs/Sportske.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.