Da li će na Marakani večeras biti situacija kao u maju 2015. godine?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

kazahstanci u problemu

Da li će na Marakani večeras biti situacija kao u maju 2015. godine?! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj problem ekipa iz Pavlodara nije očekivala

Objavljeno:

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Irtiša iz Pavlodara na programu je u četvrtak od 20:30 na stadionu "Rajko Mitić".

ĐORĐEVIĆ O ODBIJANJU DA SE IGRA ZA REPREZENTACIJU: To je sramota! Ne zaslužuju da budu pozvani! (VIDEO)

Ekipa iz Kazahstana ima dosta problema pred ovu utakmicu, jer rezultat iz prvog meča više odgovara crveno-belima koji će pred svojim navijačima sasvim sigurno imati i veliku podršku.

foto: Beta

Ipak, još jedan problem zadesio je fudbalere Irtiša.

ESPRESO NA OKUPLJANJU KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE: Pitali smo Saletove Orlove šta misle o Jokićevoj odluci da ne igra! (VIDEO)

Delegacija kazahstanskog tima je putovala čarterima do Moskve i od glavnog grada Rusije do prestonice Srbije, a na tom putu im se zagubila oprema.

Koje će rešenje naći za večerašnju utakmicu videćemo, postoji opcija da im uprava Zvezde pozajmi neku od rezervnih garnitura što bi uprava kazahstanskog tima želela da izbegne zbog obaveza prema sponzorima.

ISTANBUL JE UVEK BIO SREĆAN ZA SRBIJU: Đorđević pokrenuo operaciju "Eurobasket 2017", jedan igrač kasni na pripreme! (FOTO)

U sličnoj situaciji bili su već crveno-beli kada su u okviru 28. kola Jelen super lige u sezoni 2014 / 15 dočekali kragujevački Radnički i kada je uprava Zvezde pozajmila svoju rezervnu garnituru dresova Kragujevčanima.

BONUS VIDEO: Marko Simonović na okupljanju košarkaške reprezentacije Srbije za Eurobasket

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.