TO SU GNUSNE LAŽI I NEISTINE! HOĆE DA NAS REKETIRAJU: Javila se žena Darka Kovačevića o nesreći koju je izazvala njihova ćerka! (FOTO)
Foto: Profimedia/Facebook/Stella Kovacevic

iznela svoju verziju priče

TO SU GNUSNE LAŽI I NEISTINE! HOĆE DA NAS REKETIRAJU: Javila se žena Darka Kovačevića o nesreći koju je izazvala njihova ćerka! (FOTO)

Danijela Kovačević ističe da je priča u grčkim medijima prenapumpana

Objavljeno: 12:51h

Srpska javnost sa nevericom je u sredu ujutru čula vest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovala ćerka proslavljenog reprezentativca Jugoslavije Darka Kovačevića, Stela.

DRAMA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Njegova ćerka (18) u pijanom stanju izazvala težak sudar, jedna devojka hitno operisana! (FOTO)

Brojni grčki mediji su javili da je 18-godišnja naslednica nekadašnjeg igrača Crvene zvezde izazvala težak sudar u Atini, vozeći džip svoje majke u pijanom stanju, a u kome su povređene četiri osobe.

foto: Pritnscreen/espressonews.gr

Tim povodom se obratila srpskim medijima njena majka i supruga sportskog direktora Olimpijakosa, Danijela Kovačević, koja tvrdi da su to neistinite priče iz Grčke.

- Mnogo nelogičnih činjenica, da ne kažem laži i izmišljotina pojavilo se u medijima u Gračkoj vezano za saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovala naša ćerka Stela, koja zaista ima 21, a ne 18 godina kako su napisali. Na sreću niko u njoj nije teže povređen i svi akteri prošli su samo sa lakšim telesnim povredama uključujući i Stelu koja je upravljala svojim vozilom marke "range rover", a ne vozilom čiji je vlasnik njena majka Danijela - rekla je Danijela Kovačević.

foto: Printscreen/Facebook/Stella Kovacevic

Ona ne negira da je njena ćerka bila za volanom i da se udes dogodio pri povratku iz noćnog provoda, ali kaže da nije bila pod dejstvom alkohola.

- Nakon noćnog provoda, Stela je u društvu svoje drugarice, povezla dvojicu svojih drugara, koji nisu imali prevoz do kuće. Iznenada tokom vožnje, mada nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično potvrdila, izgubila je kontrolu nad vozilom, zakačila bankinu, a onda, obzirom da je mlad i neiskusan vozač, udarila u drugo vozilo kojim je upravljala žena koja nije povređena i osim materijalne, nije pretrpela nikakvu štetu - objasnila je ona srpskim medijima.

Na kraju je dodala da su mediji u Atini podigli prašinu kako bi što više napumpali priču.

foto: Printscreen/Facebook/Stella Kovacevic

- Mediji su odmah, obzirom da su ih alarmirali mladići koje je Stela povezla, objavili da je žena koja je upravljala automobilom teško povređena i operisana, što je gnusna neistina i laž. Ta žena, osim straha, jer logično je da se uplašila, nije zadobila nikakvu povredu i u stalnom je kontaktu sa nama, porodicom Kovačević. Znajući ko je Stelin otac i da je u Grčkoj dobro poznat svima, mladići koji su takođe zadobili samo lakše povrede, očigledno željni medijske popularnosti, ali i profita, jer se u Grčkoj ovakve izjave debelo naplaćuju od medija, alarmirali su javnost i sada se piše svašta, izmišljaju svakojake žalopojke, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac.

- U cilju istine i verodostojnog prikaza onoga što se prošlog vikenda dogodilo u Atini, želimo da se obratimo i javnosti u Srbiji, kako se po našim medijima ne bi prenele neistinite verzije događaja, koji nas je veoma potresao, ali na sreću nikakva tragedija se nije dogodila - rekla je supruga Darka Kovačevića u ime svoje porodice.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.