DRAMA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Njegova ćerka (18) u pijanom stanju izazvala težak sudar, jedna devojka hitno operisana! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Stella Kovacevic

četvoro povređeno

DRAMA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Njegova ćerka (18) u pijanom stanju izazvala težak sudar, jedna devojka hitno operisana! (FOTO)

Nesreća se dogodila u povratku iz noćnog provoda

Objavljeno:

Bivši reprezentativac Jugoslavije Darko Kovačević, prethodnih dana je preživljavao porodičnu dramu zbog 18-godišnje ćerke Stele.

Naslednica nekadašnjeg napadača Crvene zvezde izazvala je tešku saobraćajnu nesreću u Atini u kojoj je povređeno četvoro mladih ljudi.

foto: Profimedia

Kako javlja grčki portal "Espreso", kćer sadašnjeg sportskog direktora Olimpijakosa je izazvala udes u alkoholisanom stanju vozeći džip svoje majke.

foto: Pritnscreen/espressonews.gr

Ona je u povratku iz noćnog provoda u jednom trenutku izgubila kontrolu nad džipom i izletela na trotoar, a potom udarila u drugo vozilo.

- Moj sin i još jedan momak su bili na zadnjem sedištu, Stela je vozila i napred je sa njom sedela još jedna devojka. Imao sam uvid u zapis policije, gde piše da je ona imala 0,75 promila alkohola u krvi. Sin Anastasi mi je ispričao da je ona vozila munjevitom brzinom - rekao je za grčke medije otac jednog od povređenih mladića.

foto: Printscreen/Facebook/Stella Kovacevic

Prema pisanju medija u Atini, sve osobe koje su bile sa njom u automobilu su povređene, dok je ona prošla bez ijedne ogrebotine.

Dok je u drugom vozilu jedna devojka zadobila teške povrede zbog kojih je hitno operisana u jednoj privatnoj klinici, a sve troškove operacije je platio Darko Kovačević.

Povodom ove nesreće, on se nije oglašavao u medijima.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKI POEN: Pogledajte kako je Olga Danilović osvojila turnir na Vimbldonu

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.