ON STVARNO NIJE NORMALAN: Ujutru mu bilo loše, pa hteo da završi karijeru, ali čim mu je bilo bolje predomislio se! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Filippo Venezia

moša!

ON STVARNO NIJE NORMALAN: Ujutru mu bilo loše, pa hteo da završi karijeru, ali čim mu je bilo bolje predomislio se! (FOTO) (VIDEO)

Nestašni dečko italijanskog fudbala u jednom danu dva puta bio u centru pažnje fudbalske javnosti

Objavljeno: 18:59h

Jutros je kao poput udara groma odjeknula vest - Antonio Kasano prekida fudbalsku karijeru i to samo osam dana pošto je potpisao ugovor sa Veronom.

ESPRESO U PODGORICI: Nikako nismo mogli ni da pretpostavimo da ćemo ovaj prizor zateći nekoliko sati pred utakmicu! (FOTO)

Ipak, oko 16 časova, Kasano je sazvao vandrednu konferenciju za medije u kojoj je izjavio da ipak ne prekida karijeru:

foto: Reuters

- Jeste, jutros sam osetio nelagodu. Bio sam umoran. Razmišljao sam da prestanem da igram. Sastao sam se sa direktorom Filipom Fuskom i rekao mu da želim da se odmorim od svega. To je bio samo trenutak slabosti. Moj izbor je da nastavim da igram. Često pratim unutrašnji osećaj, ali ovog puta sam odlučio zrelo. Glavom. I zahvaljujući mojoj supruzi, direktoru Verone i treneru Pekiji evo me tu - počeo je izjavu Kasano.

Ti nisi Toti i nikada nećeš biti Toti! Nestašni Kasano još jednom potvrdio ove reči srpskog komentatora! (VIDEO)

Odlučio je Antonio da se izvini i navijačima Verone:

- To što sam jutors odlučio bilo je ludost. Želim da imam sjajnu sezonu u dresu Verone. Izvinjavam se navijačima ukoliko smatraju da sam ih izdao. Da se zna, nisam pregovarao sa drugim klubom. A oni... Oni su 13. igrač ove ekipe. Ne 12, nego 13 - rekao je, ipak novi napadač Verone.

Zatim je za kraj obećao svima da će posle dve ili tri utakmice koje bude odigrao u dresu novog kluba svi zaboraviti na ovaj nesporazum:

foto: Reuter

- Pogrešio sam, ali sad se vraćam na stazu. Teško mi je da kažem izvini, ali ove sedmice je između 4.000 i 5.000 navijača došlo da me vidi. Ti ljudi zaslužuju da im se izvinim. Još dosta toga mogu da pružim na terenu. Motivisan sam. Sve što mogu da kažem je ne ljutite se na mene, jer ću vas posle dve ili tri utakmice naterati da sve ovo zaboravite - prilično hrabro je zaključio Kasano.

Ovog čoveka možete mrzeti i voleti, ali jedno je sigurno, sa njim nikad nije dosadno.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.