Navijači pitali Sumu da li dolazi u Partizan ili u Zvezdu, a on im odgovorio na Instagramu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/seydoubasoumah

veliki je to klub, ali...

Navijači pitali Sumu da li dolazi u Partizan ili u Zvezdu, a on im odgovorio na Instagramu! (FOTO)

Gvinejac se sprema za put u Beograd

Objavljeno:

Mnogo se nerviraju navijači Partizana oko dolaska Sejdube Sume u klub, a strpljenje ih polako izdaje, naročito, od kada se pojavila spekulacija da najveći rival, Crvene zvezda, želi da im ga preotme u poslednjem trenutku.

Gvinejac je u ponedeljak u toku dana napisao na Instagramu da već za dan stiže u Beograd na ugovor sa crno-belima, da bi potom obrisao tu svoju poruku.

Ipak, sada se uključio u živo ćaskanje sa fanovima i navijačima na toj društvenoj mreži, gde je odgovorio da li će na kraju stići u Partizan.

- Crvena zvezda je veliki klub, međutim, ja sam odabrao Partizan. Radujem se što ću postati deo crno-bele familije i što ću napasti Ligu šampiona sa Partizanom - rekao je Suma uz još jednu potvrdu da bi u utorak trebalo da dođe u Beograd.

To je i dan ranije najavio generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, koji je istakao da još sitnice dele Sumu od potpisa i da bi već sve trebalo da bude gotovo u naredna 24 časa.

- Non-stop imam komunikaciju sa predsednikom Slovana, očekujem da se to sutra završi. Radi se o par stavki ugovora. Prvenstveno, dalja prodaja, procenti, bonusi za LŠ i LE. Mislim da ćemo lako da se dogovorimo. Ono što je jako bitno - igrač želi u Partizan. Kao što sam rekao, u ovom slučaju idemo preko svojih mogućnosti - rekao je Vazura.

Suma je dogovorio sve svoje uslove sa šampionom Srbije, a trebalo bi da potpiše trogodišnji ugovor.

BONUS VIDEO: Koreografija Grobara na početku meča protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.