BEZ KUKANJA, MOLIM! Olimpijakos je protivnik po meri Partizana! Evo i zašto... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

NIJE BARSELONA, REALNO

BEZ KUKANJA, MOLIM! Olimpijakos je protivnik po meri Partizana! Evo i zašto... (FOTO) (VIDEO)

Uprkos euforiji zbog navijačkog spektakla koji nas očekuje, zdrav razum nalaže negativna osećanja zbog toga što klub iz Humske nije imao sreće na žrebu. Ali...

Objavljeno: 20:47h

Petak 14.07.2017. godine... Nešto pre podneva u Nionu su određene podgrupe za žreb 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srpski šampion, Partizan dobija imena pet potencijalnih protivnika... reakcija svih kojima je crno-bela boja mila glasi - SAMO NE OLIMPIJAKOS.

NE NOŽ, VEĆ SABLJA U LEĐA: Hrvat promenio nacionalni tim, zbog ovog izbora će postati državni neprijatelj broj 1! (VIDEO)

Nekih dvadesetak minuta posle 12 časova, Marfijev zakon stupa na snagu – Partizanov put do Lige šampiona vodi preko kluba iz Atine.

Uprkos euforiji zbog navijačkog spektakla koji nas očekuje, zdrav razum nalaže negativna osećanja zbog toga što klub iz Humske nije imao sreće na žrebu.

foto: AP

Ipak, kaniš li igrati sa najjačima moraš da pobeđuješ najjače.

BILO JE KRAJNJE VREME: Poznata je sudbina Lazara Markovića i Marka Grujića u Liverpulu! (FOTO)

I upravo bi ovo trebalo da bude parola svih u Partizanu.

Dvoboj protiv ekipe koja je redovni učesnik Lige šampiona (bilo je neplaniranih izleta u Ligu Evrope) bi trebalo da pokaže da li su izabranici Miroslava Đukića kalibra koji se traži za elitu.

Ako nisu, onda tamo nemaju ni šta da traže.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Iako igranje u grupnoj fazi najjačeg klupskog takmičenja na svetu donosi brojne finansijske beneficije, činjenica je da nikome nije u interesu da se crno-beli provedu kao bosi po trnju u grotlu Lige šampiona.

Duel sa Olimpijakosom će pokazati da li je Partizan zreo za treći istorijski podvig, ili je možda Liga Evrope realnost srpskog šampiona?!

ĐOKIĆEVI ORLIĆI VISOKO LETE: Partizanov biser izrešetao Slovence!

Grčki šampion jeste kvalitetna i skupa ekipa, ali nije tim koji predstavlja bauka ogromnih razmera.

foto: Fonet

Pred Partizanom je 180 minuta (ukoliko se ne obruka protiv Budućnosti) ispita za ceo klub! Za upravu, za navijače, za trenera, za igrače... Pa izvolite, pokažite gde vam je mesto.

Dan kada je 200 hiljada ljudi plakalo na stadionu! (FOTO) (VIDEO)

Jedino ostaje žal što se Partizan sa ekipom iz Pireja ne sastaje u plej-ofu za Ligu šampiona, već rundu ranije, ali čini se da ako Olimpijakos padne, nema te ekipe koja će sprečiti da se u septembru u Humskoj viori dobro poznata mušema.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.