Fudbalere u Irskoj odneo okean, katastrofa izbegnuta za dlaku!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

Fudbalere u Irskoj odneo okean, katastrofa izbegnuta za dlaku!

Prilikom kupanja na plaži Tulan na zapadnoj obali Republike Irske, u blizini granice sa Severnom Irskom, zahvatila ih je jaka morska struja i ugrozila im živote

Objavljeno:

Ono što je trebalo biti opuštanje i uživanje nakon treninga za mlade je fudbalere okruga Fermanag iz Severne Irske umalo postalo kobno.

Prilikom kupanja na plaži Tulan na zapadnoj obali Republike Irske, u blizini granice sa Severnom Irskom, zahvatila ih je jaka morska struja i ugrozila im živote.

Od zvižduka i nevernih Toma, preko velikih utakmica i pobeda, do kulta i crveno-bele večnosti! Ime Dejana Radonjića zauvek u srcima zvezdaša! (FOTO) (GIF)

U pomoć unesrećenima priskočili su lokalni surferi, a na Atlantski okean izašli su i čamac i helikopter. Lekarsku pomoć su primila osmorica fudbalera, od kojih se nekolicina nagutala morske vode. Neki od njih zadržani su u univerzitetskoj bolnici Sligo na daljim analizama.

foto: Printscreen Liveleak
foto: Printscreen Liveleak

- Srećni smo što možemo da kažemo da su svi momci dobro. Sada nam je u interesu da se pripazi na sve fudbalere i videćemo šta se dogodilo. Svi su se srećno vratili kući i pomoći ćemo im sledećih dana - rekao je Desi Ker, prvi čovek turnira Superkup Severne Irske na kom su nastupali.

GOTOVO: Potpisao Jaka Blažič! (VIDEO)

Lokalni čelnici upozorili su stanovništvo i posetioce da je plaža Tulan sklona uticaju jakih morskih struja i da zapravo nije prikladna za plivanje, čak ni za najiskusnije ronioce.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.