TOTALNI OBRT! Zvezda u ofanzivi na reprezentativca Srbije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Marina Lopicic

POJAČANJE!

TOTALNI OBRT! Zvezda u ofanzivi na reprezentativca Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Novi prvi pik crveno-belih je reprezentativac naše zemlje Aleksandar Jovanović

Objavljeno: 15:41h

Fudbalski klub Crvena zvezda aktivno radi na pronalaženju kvalitetnog rešenja za poziciju golmana, nakon što je postalo izvesno da Filip Manojlović karijeru nastavlja u Hetafeu. Novi prvi pik crveno-belih je reprezentativac naše zemlje, Aleksandar Jovanović.

Jovanović, 26-godišnji Nišlija, visok je 191 centimetar, a seniorsku karijeru je posle Rada i Donjeg Srema nastavio u rodnom gradu. Braneći izvrsno za Radnički zaslužio je poziv u reprezentaciju Srbije, za koju je debitovao u prijateljskom meču sa Rusijom 2016. godine. Kod selektora Slavoljuba Muslin je treći izbor za mesto među stativama, iza Stojkovića i Rajkovića.

OSVETA ZA STOJKOVIĆA! BOMBA! Crvena zvezda dovodi bivšeg golmana Partizana?! (FOTO)

Interesovanje Crvene zvezde za ovim čuvarom mreže potisnulo je u drugi plan eventualno angažovanje Milana Borjana, a da li će Jovanović, ukoliko do dogovora crveno-belih i Arhusa dođe, biti pozajmica ili će se desiti kupovina, na klubovima je da odluče u pregovorima koji su u toku.

Podsetimo, tokom dana se pojavila informacija da je Crvena zvezda kontaktirala nekadašnjeg golmana Partizana Bojana Šaranova.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.